Anca Pandrea, aniversare cu fast! Actrița împlinește astăzi 78 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Pandrea este înconjurată de foarte multe persoane! Celebra actriță din serialul „Numai iubirea” împlinește astăzi 78 de ani și se pare că este într-o formă de invidiat mai ales că pe seară se anunță o șuetă de zile mari între prieteni. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit cum o să petreacă.

De zece ani viața actriței s-a schimbat radical! După decesul lui Iurie Darie, marea sa iubire care a ținut 25 de ani, Anca Pandrea nu și-a mai refăcut viața personală...ba din contră și acum se hrănește cu amintirile pe care le-a avut împreună cu jumătatea vieții sale mai bine de două decenii. Însă, chiar dacă a rămas văduvă, Anca Pandrea este mereu înconjurată de multe persoane care au grijă de ea.

„Pe seară, pe la ora 18.00, vin vreo 20 de prieteni, la masă, la mine, să mai stăm la o vorbă, să glumim și să cinstim. O să am de ziua mea șampanie și tort. O să fie frumos. De la vârsta asta și de la Dumnezeu nu îmi doresc altceva decât să fiu sănătoasă, nimic mai mult. Mă sună lumea de la 08.00 să îmi ureze <la mulți ani>. Mă bucură tare mult”, a spus Anca Pandrea pentru Click!

Are grijă de sufletul lui Iura

Anca Pandrea, la începutul acestui an, ne mărturisea cât de mult are grijă ea de sufletul lui Iurie Darie care acum este în Cer:

„Am fost cu niște prieteni, la cimitir la Iura, și am dat de pomană, după care am mers acasă și am tămâiat toată casa. Am pus în fiecare pachețel, în parte, câte 2 – 3 sarmale, friptură de curcan, cozonac, salată verde, câte o roșioară și am dat de pomană și câte un pahar de vin roșu”.

Click! spune

În 2004, Anca Pandrea și Iurie Darie au fost colegi în prima telenovelă românească de la Acasă, „Numai iubirea”. Actorul îl interpreta pe tatăl personajului interpretat de Corina Dănilă, iar partenera sa de viață era ajutorul familiei personajului interpretat de Alexandru Papadopol. Cei doi se întâlnesc, se îndrăgostesc și rămân împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net