Anca Pandrea vorbește despre marele regret din viața sa: „Mi-am dorit și eu...”

#Exclusiv Click!

Anca Pandrea (78 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele din România. Pe lângă zâmbetul ștrengar pe care îl afișează zi de zi, artista ascunde o durere mare în suflet și anume aceea că nu a devenit mamă chiar dacă a făcut toate eforturile să își îndeplinească acest vis.

„Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. Mi-am dorit și eu și Iura să avem o fetiță dar nu a fost să fie. Am fost și am făcut tratament pentru a deveni mamă dar nu am reușit să rămân însărcinată”, a spus Anca Pandrea pentru Click!

Singurătatea, pastila suferinței

Anca Pandrea a rămas văduvă în urmă cu mai bine de zece ani. Asta după ce Iurie Darie, celebrul său partener, a încetat din viață. Cei doi au trăit o iubire ca în filme timp de 25 de ani, însă soarta i-a despărțit.

„Am avut niște mici probleme de sănătate, eu așa le zic, și am ajuns la spital, dar acum mi-am revenit. Nu am nimic medical ci este vorba doar de psihic. Psihic mă frământ foarte tare pentru că sunt singură și sunt zile în care stau și mă uit pe tavan cu gândurile mele și atât. Ceea ce mi-a afectat foarte mult starea psihică. Nu mă consider o persoană singură, nu vreau să îl mânii pe Dumnezeu, am prieteni mulți care vin în vizită la mine dar știi cum e, ei vin și pleacă și eu rămân singură, aici, în casă”, a mai spus Anca Pandrea pentru Click!

Click! spune

Iurie Darie s-a născut pe 14 martie 1929, în Vadul Rașcov din județul Soroca (astăzi în Republica Moldova). În cinematografie a debutat în 1953, în „Nepoții gornistului”. În anul 1969, a fost ales de regizorul Mircea Drăgan pentru a juca în seria „Brigada Diverse”, alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net