Anda Adam își însoțește soțul la filmările pentru "Cursa". Ce rol interpretează Joseph Adam: „E un personaj dur"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anda Adam (44 de ani) e pe val. Artista are piese noi cu care își încântă publicul, a urcat pe scena „Beach, Please”, iar sâmbătă va încinge atmosfera și la Untold.

Între timp, nici soțul ei nu se lasă mai prejos. Joseph Adam a îmbrățișat  cariera de actor iar Anda Adam este tare mândră că partenerul ei de viață se descurcă de minune în această postură. 

Recent au început filmările pentru filmul. "Cursa", produs de Codin Maticiuc alături de asociații săi, unul dintre cele mai scumpe filme independente românești care s-a făcut vreodată, un fel de "Fast&Furious" de România.

Anda Adam: „În film, soțul meu este rus, îl cheamă Bublik”

Joseph Adam are rolul unui băiat rău și este unul dintre piloții curselor de mașini din acest film. Anda Adam este nedespărțită de soțul său la filmări și îl machiază și aranjează mereu pentru ca acesta să aibă retușul ca la carte și să fie pregătit pentru set.

Eu nu joc în film, doar soțul meu joacă în "Cursa". Este unul din piloții din cursa de mașini, are  una dintre cele mai tari mașini, un Lamborghini Aventador, el și cu Codin Maticiuc au cele mai tari mașini, se războiesc acolo, se luptă care să câștige driftul. În film, soțul meu este rus, îl cheamă Bublik. E un personaj dur, că nu sunt băieți prea cuminți la drifturi, toți sunt "bad boys" (n.r.:băieți răi)", ne-a povestit Anda Adam pentru Click!

 Artista este mega îndrăgostită de ochii albaștri ai soțului său și și-ar fi dorit să aibă și ea aceeași culoare însă până una alta se mulțumește cu privirea partenerului său de viață.

Filmările pentru „Cursa” au loc noaptea

În plus, Anda Adam și-ar dori și ea o mașină portocalie ca cea din film, "Red Taurus", și i-a sugerat deja soțului său dorința pe care o are de a-și schimba autoturismul pe care îl conduce acum.

„Toate filmările se întâmplă noaptea pentru că băieții fac noaptea curse de mașini, nu ziua. Au niște locații speciale în care fac cursele astea, se vor închide și niște străzi. Există și niște piloți de curse cu diplomă și niște cascadori care îi vor înlocui pe ei în scenele periculoase. Fiecare dintre ei are câte o dublură. Pilotul soțului meu parcă aduce cel mai bine cu el, ca fizionomie, față și tot. Mi se pare cool!", a mai venit cu detalii Anda Adam care este foarte încântată de faptul că soțul ei a îmbrățișat cariera de actor, el jucând alături de Codin Maticiuc și în "Miami Bici 2".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net