Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea: ,,Nu e prima dată când vine beat"

Ultima actualizare:

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare să nu se termine prea curând, întrucât artista a venit cu noi acuzații la adresa fostului soț. Aceasta îl acuză pe George Burcea că a venit să ia fetițele în timp ce era sub influența alcoolului, iar micuțele sunt traumatizate de atitudinea tatălui lor.

Andreea Bălan, jurata emisiunii ,,Te cunosc de Undeva”, a făcut un anunț prin care și-a șocat fanii. Aceasta a mărturisit pe rețelele de socializare că se află într-o situație dificilă. George Burcea a venit beat să ia fetițele, iar acest lucru nu s-a întâmplat pentru prima oară, declară vedeta TV.

Vezi și: Andreea Bălan are un nou iubit? Imaginile care au pus fanii pe gânduri

După spusele Andreei, tatăl fetițelor a intrat în curtea sa, deși nu are voie, și a început să țipe că fetițele sunt îmbrăcate urât.

,,Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama de nenumărate ori) și a început să țipe, repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima oară când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine)", a declarat artista, pe Instagram.

Citește și: VIDEO Andreea Bălan „nu mai e o fată cuminte”! De ce a ajuns să țipe vedeta

Andreea Bălan a mai spus că va lupta pentru custodie exclusivă, întrucât tot ce își dorește binele Ellei și al Clarei. 

„Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a mai spus Andreea Bălan, pe contul ei personal de socializare.

Viața amoroasă a celor doi

După 5 ani de relație și doar câteva luni de căsnicie, în anul 2020, George Burcea și Andreea Bălan au anunțat că divorțează. Deși s-au separat, cei doi sunt nevoiți să păstreze legătura pentru că au împreună două fetițe, Ella și Clara.

La câteva luni de la despărțire, George Burcea a participat la o emisiune, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub, alături de care formează un cuplu și în prezent. Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint după 4 luni de la despărțire, iar după despărțirea de acesta a preferat să țină viața amoroasă la secret, deși a mai fost văzută și cu alți bărbații în episoade sporadice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net