Andreea Bălan și George Burcea s-au întrecut în petreceri pentru fiica lor cea mică. Clara a făcut 4 anişori

Ultima actualizare:

Fiica cea mică pe care o au Andreea Bălan (37 de ani) și George Burcea (33 de ani), Clara, a împlinit 4 ani în data de 4 martie şi, cu această ocazie, a avut parte de două petreceri - una în avans, organizată de tatăl ei, cealaltă pusă la cale de mamă.

Andreea Balan, Lavinia si copii la petrecerea Clarei
Andreea Balan, Lavinia si copii la petrecerea Clarei

În urmă cu patru ani, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a sa, Clara. Artista a avut atunci o problemă de sănătate total neprevăzută, a suferit un stop cardio-respirator imediat după naștere, problemă de care îşi aminteşte de câte ori o sărbătoreşte pe mezina sa. Și asta îi dă și mai multe motive de bucurie, căci dificultățile de atunci au fost depășite și atât ea, cât și copila sunt bine.

După despărțirea care a avut loc în 2020, George Burcea şi Andreea Bălan și-au sărbătorit doar separat fetele, Ella Maya (născută la 9 octombrie 2016) şi Clara Maria (născuă la 4 martie 2019). Așa a fost și anul acesta de ziua celei mici, Clara, care a împlinit sâmbătă, 4 martie, 4 anișori. Iar prima petrecere a fost dată de tată, care a organizat un party pentru care s-a și costumat în personajul preferat al fetițelor, Olaf, din celebra animație „Regatul de gheață”. George Burcea a publicat pe rețelele sociale imagini de la distracție. Au participat, firește, ambele fete, dar și iubita sa, Viviana Sposub (25 de ani), şi cu toţii s-au jucat şi s-au bucurat timp de câteva ore, într-un cadru festiv din care nu au lipsit baloanele viu colorate, dulciurile şi un tort uriaş.

George Burcea a fost nevoit să organizeze petrecerea pentru Clara mai devreme, deoarece trebuia să plece în America, acolo unde va lucra o perioadă. Succesul de care se bucură la nivel internaţional după ce l-a interpretat pe Lurch, şoferul familiei Addams, în serialul „Wednesday” realizat pentru Netflix, este foarte important pentru el, aşa că acesta şi-a concentrat în ultima vreme atenţia foarte mult pe tot ceea ce face din punct de vedere profesional. De asemenea se pregăteşte şi pentru o serie de evenimente intitulată ComiCon, ce se va desfăşura în Republica Costa Rica, în perioada 5-7 mai. Este vorba tot despre un contract apărut în urma succesului înregistrat cu rolul său din serialul amintit, contract ce i-ar putea aduce până la 20.000 de euro pentru câteva zile. Și tot ce trebuie să facă pentru asta este să stea de vorbă cu fanii Familiei Addams, să acorde autografe și să facă sute de fotografii la cerere.

Tema petrecerii, animația „Regatul de gheață”

George Burcea imbracat in Olaf cu fetitele lui la party
George Burcea s-a îmbrăcat în Olaf, de dragul fetițelor sale, Ella și Clara / foto: arhiva personală

La o zi după filmulețele și imaginile publicate de George Burcea pe rețelele sociale au urmat și cele de la petrecerea organizată de Andreea Bălan pentru fiica ei mai mică. De data aceasta a fost o petrecere mult mai mare, unde Andreea și-a invitat mai multe colege de breaslă și prietene, precum și copiii acestora. Au participat la distracție Lavinia Bănică, Tavi Clonda, dar și nașii fetițelor, actorii Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

George Burcea s-a distrat de minune la petrecerea cu fetițele lui / foto: arhiva personală
George Burcea s-a distrat de minune la petrecerea cu fetițele lui / foto: arhiva personală

Și la această petrecere copiii s-au bucurat din plin de baloane colorate, de personaje din desenele animate preferate, precum Mickey Mouse și Minnie Mouse, multe surprize, dulciuri și cadouri. De asemenea, nu a lipsit nici tortul, unul cu multe etaje chiar, împodobit și cu luminițe și cu felurite accesorii, făcut special pentru sărbătorită. Andreea s-a dat peste cap ca totul să fie perfect la ziua fiicei sale, iar la eveniment a realizat foarte multe fotografii și filmulețe.

La petrecere a luat parte și Viviana Sposub, iubita lui George Burcea / foto: arhiva personală
La petrecere a luat parte și Viviana Sposub, iubita lui George Burcea / foto: arhiva personală

Și Andreea a publicat pe conturile sale de pe rețelele sociale câteva dintre imaginile realizate la petrecerea pentru Clara, iar acestea au adunat deja câteva zeci de mii de aprecieri din partea fanilor.

Andreea Bălan a lansat o melodie nouă, împreună cu Jador și Costi

Una dintre cele mai de succes soliste din România, Andreea Bălan a anunțat lansarea unei noi melodii, intitulată „Cu inima ta”. De data aceasta a ales o colaborare cu Jador și Costi, rezultatul fiind un cântec interpretat de muzicieni ca manea. Melodia este compusă de către Costi Ioniță, Ionuț Bacula (Papu) și Silviu Dumitriu.

„Trăiesc o perioadă foarte frumoasă a vieții mele, mă bucur de prezent și de tot ceea ce îmi oferă viața și asta îmi doresc să exprim prin muzică mea și în proiectele pe care le am. Piesă «Cu inima ta» este despre iubire, optimism, pasiune și sper să le simțiți și să le trăiți pe toate, așa cum o fac și eu", a spus Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net