Andreea Perju și-a serbat fiica de 14 ani! Cât de mândră este actrița! Și-a refăcut deja viața?

Andreea Perju (39 de ani) traversează o perioadă plină de emoții. Fiica ei, Mara, a împlinit 14 ani acum două zile și se transformă treptat într-o frumoasă adolescentă. 

Actrița este extrem de emoționată și se pare că îi merge de minune. A reînceput filmările pentru noul sezon al serialului  de comedie „Bravo, tată!” de la Antena 1, joacă în spectacolul „Grosso Modo”, iar viața ei sentimentală prinde contur după divorț.

„14 ani de Mara. 14 ani de când am înțeles ce înseamnă miracolul și sensul vieții. 14 ani de când te văd crescând și evoluând frumos. Ești ceea ce am visat și exact cum mi te-am imaginat. La mulți ani, copil frumos, de azi adolescent care își va lua buletinul curând! La mulți ani! Te ador și te iubesc necondiționat, Mama!", a fost mesajul plin de emoție pe care Andreea Perju l-a transmis pe social media pentru fiica ei cea mare. 

Mulțumesc, Doamne, pentru miracolul vieții.  Bucățele din ziua ei - 14 ani de Mara și de iubire nemărginită. Am acceptat că azi, când m-am emoționat și am început să plâng, mi-a zis că-s bătrână pentru că ea nu cunoaște sentimentul de ce înseamnă pentru mamă copilul ei. Viața cu o adolescentă este un carusel nesfârșit de trăiri și  emoții, atât de-o parte cât și de cealaltă", a mai completat Andreea Perju.

E într-o nouă relație?

De ceva timp încoace, Andreea Perju se afișează pe rețelele sociale în compania unei noi prezențe masculine căruia nu îi arată chipul, dar a lăsat de înțeles că ar fi noul bărbat din viața ei. În preajma sărbătorilor de iarnă, Perju s-a lăsat pozată în brațele noului său partener de viață, dar fără să îi arate fața, iar în cea mai recentă călătorie la Paris, s-a pozat mână în mână cu acesta, lăsând un mic indiciu pe Instastory, semn că și-a găsit fericirea. Deocamdată Andreea Perju nu a făcut nicio declarație în acest sens, însă este posibil ca acest mister să se deslușească cât de curând!

Actrița are două fete din căsătoria cu fostul ei soț, Cristi Donciu, pe Mara, care a împlinit recent 14 ani, și pe Ada, în vârstă de 10 ani.

După 13 ani de iubire, Andreea Perju s-a separat de tatăl fetițelor sale cu care s-a căsătorit în anul 2009. Despre acest lucru s-a aflat la sfârșitul anului 2022 când relația cu fostul soț era deja de domeniul trecutului de un an de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net