Andreea Raicu face lumină! Totul despre relația cu Tudor Chirilă

Andreea Raicu face lumină în cazul fostei sale relații cu Tudor Chirilă. Deranjată de felul în care i s-au răstălmăcit vorbele, mediatizându-se faptul că ar fi fost bătută de artist, fapt despre care a explicat destul de clar în emisiunea ,,40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu s-a întâmplat niciodată, vedeta s-a simțit nevoită să facă public un mesaj prin care a încercat să se facă înțeleasă. 

Andreea Raicu nu a fost agresată în niciun fel de Tudor Chirilă / foto: Facebook
Andreea Raicu nu a fost agresată în niciun fel de Tudor Chirilă / foto: Facebook

Andreea Raicu a explicat cât a putut de clar faptul că Tudor Chirilă nu a lovit-o niciodată, iar declarațiile sale au fost interpetate greșit. Revoltată pe întreaga situația, vedeta a punctat din nou acest aspect. 

Andreea Raicu: ,,Un adevărat circ de insinuări”

Pe pagina oficială de Facebook apare postarea Andreei Raicu prin care subliniază faptul că declarațiile sale au fost înțelese greșit. Ea a specificat faptul că, Tudor Chirilă, nu a agresat-o niciodată, în niciun fel. De asemenea, vedeta a fost deranjată de faptul că anumite părți din interviul oferit lui Denise Rifai s-au transformat într-un adevărat „circ de insinuări”. 

„NU, Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune. Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparentă, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecăți de valoare fără niciun fundament real.”, apare scris în postarea de pe Facebook a Andreei Raicu. 

„A fost o relație extrem de tumultoasă” 

În ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Raicu a acceptat provocarea de a răspunde celor mai picante întrebări, una dintre ele aducându-l  în discuție și pe Tudor Chirilă, artistul cu care Andreea Raicu a format un cuplu. 

Ea a mărturisit că relația lor a fost una tumultuoasă, însă niciodată nu a fost agresată de Tudor Chirilă. 

„Până să-l cunosc pe Tudor și să-l am invitat în emisiune – a fost invitat la «Reuniunea de clasă» - cred că n-am ascultat niciodată Vama Veche. A început să-mi placă după ce am început o relație cu el.

Dar, într-adevăr, a fost o relație extrem de tumultuoasă. Și nu, nu m-a agresat Tudor niciodată!“, a mărturisit Andreea Raicu. „Altcineva?“, a întrebat moderatoarea Denise Rifai.

„Au fost relații tumultuoase, pentru că, fiind vorba de pasiune... s-a întâmplat. Dar s-a întâmplat o singură dată, nu a mai existat o a doua oară“, a răspuns Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net