Andreea Tonciu a fost operată de urgență! Cum se simte vedeta

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare, iar asta datorită faptului că bruneta a fost operată de urgență. Totul s-a întâmplat după ce s-a confruntat cu o problemă în zona ochilor. O banală excrescență pe piele s-a dovedit a fi un chist epidermoid. 

andreea tonciu

Vedeta a mărturisit că avea o formațiune în zona ochiului, care semăna cu un coș. Când Andreea a fost la pensat, cosmeticiana ar fi umblat în regiunea afectată, iar la scurt timp fosta asistentă TV a constat că o parte din chip i s-a umflat. 

,,Am avut în jurul ochiului ca o cărniță crescută, nu știu ce era concret. Era exact cum se termină ochiul, n-am umblat la ea, iar înainte să plec la mare, acum două săptămâni, m-am dus la mine în cartier să mă pensez la cosmeticiana care mă pensează și a umblat la el. Atât a fost! L-a declanșat și a crescut atât de mare, mi s-a umflat ochiul și dedesubt și pleoapa, zici că eram bătută”, a declarat Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Când a observat că situația s-a înrăutățit, iar pielea îi este din ce în ce mai afectată, Andreea s-a dus la dermatolog. Acesta a informat-o că era vorba despre un chist epidermoid. 

Andreea Tonciu a primit tratament, însă nu a fost suficient și a fost nevoită să se opereze de urgență.

Cum se simte Andreea Tonciu

Bruneta a spus că acum se simte bine, însă vor mai fi necesare vizite medicale pentru a se asigura că totul este sub control, iar procesul de vindecare se desfășoară conform așteptărilor.

Sunt bandajată, mă duc să-mi schimbe bandajul să vad cum e. M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față. Mai începea și fiica mea școală, am zis ce o să fac, dacă nu mă dezumflu cum o să mă duc așa, dacă mă duc cu ochelari de soare o să zică lumea că uite-o și pe asta, a venit cu ochelari de soare. Sunt ok acum, nu mai sunt umflată, doar că nu știu cum arată, sunt bandajată. (...) Poți să rămâi și cu semn”, a mai spus Andreea Tonciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net