Aris și Alexia Eram și-au scos bunicii în oraș. Fotografie rară cu socrii Andreei Esca

Aris și Alexia Eram, copiii celebrei prezentatoare TV Andreei Esca și ai afaceristului Alexandre Eram, și-au scos bunicii paterni în oraș. Imaginea postată pe rețelele de socializare a stârnit admirația fanilor. 

image

Știrista de la PRO TV a devenit soția lui Alexandre Eram în anul 2000, și au adus pe lume doi copii: pe Alexia și pe Aris. Vedeta are o relație apropiată cu socrii ei și cu restul familiei din Franța a soțului. 

Frații Eram s-au reunit cu bunicii din Franța

Andreea Esca are o relație apropiată cu socrii ei. Socrul vedetei se numește Melkon Eram, de origine armeană și de profesie arhitect. Soacra Andreei Esca, Anne Eram este o franțuzoaică refinată și elegantă. 

Cei doi frați și-au vizitat bunicii din Franța și au postat mai multe fotografii cu aceștia. Au mers împreună la un restaurant renumit din Franța, iar fiul prezentatoarei le-a prezentat fanilor imagini din timpul ieșirii lor. 

„Ospătarul este și patronul restaurantului, iar mama lui gătește! Aici am mâncat ieri cu bunicii. Ne-a plăcut, așa că recomand locul!” - a scris Aris Eram în dreptul fotografiilor cu sora și bunicii lor. 

Andreea Esca: „Am văzut că nu reacționează în niciun fel”

Începutul poveștii de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram a avut loc în perioada în care acesta venise în România pentru a lucra la firma unui prieten de-ai tatălui său.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea.

N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.”, a povestit Andreea Esca.

Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună”, a mai spus Andreea Esca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
adelina si cristi chivu 2 jpeg
carmen tanase colaj instagram jpg
Banner Constantin Zamfirescu gogoașă
20 prima zi de scoala alina sorescu si alex ciucu fiica elena carolina si ana raisa jpg jpeg
ion besoiu jpeg
1 michael douglas jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net