Artistul Andrei Bănuță s-a dat pe seriale! „Jumătatea” Andrei Măruță, dezvăluiri despre noul proiect: „Nu am școală”

După ce Theo Rose ne-a demonstrat că poate, iată că e urmată de Andrei Bănuță (23 de ani), un alt solist preferat de-al nostru, căruia i-am prevăzut o carieră specială! Și așa a fost. După niște piese senzaționale, cea mai recentă fiind colaborarea cu Andra la ”Nu m-am gândit la despărțire”, acum Andrei face parte din distribuția noului serial ”Groapa” care va începe toamna aceasta la Pro TV. Mai multe despre Andrei și cariera lui, puteți citi în înterviul următor, luat chiar în Giurgiu, unde au loc o parte din filmările serialului.

Andrei Banuta, baiat rau sau bun in Groapa?
Andrei Banuta, baiat rau sau bun in Groapa?

Click!: Ce mai faci Andrei Bănuță, ai vești noi?

Andrei Bănuță: Bine. Sunt foarte entuziasmat pentru proiectul acesta, noul serial ”Groapa”, de la Pro TV! M-ați întrebat ce fac, nu prea știu ce fac, emoționat

Faci multe și ești în topuri cu colaborarea cu Andra, momentan.

Îmi place în top și aș vrea să rămân acolo!

„Nu am școală și nu știu cu ce se mănâncă”

Spune-ne despre serialul „Groapa”!

E o mare provocare pentru mine serialul ăsta. O să spun ce am zis, de fiecare dată, când am fost întrebat: Nu am școală și nu știu cu ce se mănâncă. Eu am făcut Școala de Muzică. Am „școala vieții", dar n-am școală de actorie.

Ai apărut în atâtea videoclipuri, încât ai învățat la locul de muncă...

Să știți că m-a ajutat mult. Asta povesteam, mai devreme, cu niște prieteni, că dacă stau să mă gândesc bine, prima mea experiență "cinematografică", dintr-un punct de vedere, a fost clipul „Spune-i Mamă", împreună cu Theo Rose, unde am jucat alături de Maia Morgenstern câteva scene din clipul respectiv. Și aveam emoții! Mă ține femeia de mână în scena respectivă și mie îmi tremura mâna, și eram foarte emoționat. Dar, uite că, acum, joc în serial alături de fiul doamnei Maia.

Andra cu Andrei Banuta au o piesa impreuna
Andra cu Andrei Banuta au o piesa impreuna

Nimic nu e întâmplător.

Nimic nu e întâmplător, da.

Ce personaj interpretează Andrei Bănuță în Groapa

Spune-ne despre personajul tău!

Denis se cheamă personajul meu. Denis este un băiat despre care, la început, nu o să vă dați seama dacă este un băiat bun sau rău, doar că pot să vă spun că există foarte multe similitudini între mine și el. Așa că, dacă pe mine mă percepeți un băiat bun, pe el o să-l percepeți tot un băiat bun. Dacă pe mine o să-l percepeți un băiat rău, trebuie să vă mai uitați o dată la serial! (râde)

Ai împrumutat, bănuiesc, personajului ceva și din tine...

Sunt... Personajul e, undeva, să zic, 60/40. 60% e diferit de mine, dar sunt 40% unde semănăm mult.

Ai trăit ceva din ce-a trăit el până acum?

Da, am trăit lucruri similare, la diferite intensități.

Are familie?

Și-a pierdut unul dintre părinți, recent.

Are frați?

O să aflați. O să afle și el.

Cântă Denis ăsta?

Nu cântă Denis, cântă Sasha. Sasha e personajul principal interpretat de Daniel Nuță. Daniel Nuță cântă!

Andrei Banuta joaca in Groapa
Andrei Banuta joaca in Groapa

Și cântă cu vocea ta?

Nu. I-am făcut o linie pentru una dintre scene. M-a sunat Millo (n.r Millo Simulov, producător) și mi-a zis dacă pot să customizez o linie și am făcut ceva, dar e foarte tare. Cântă doar la început. Adică, personajul meu nu cântă.

Oamenii ăștia ar trebui să știe ce valoare și ce voce ai!

Să știți că sunt tratat foarte frumos aici. Echipa are foarte multă grijă și înțelegere cu mine. Joc cu oameni, cu actori mari, cu actori titrați. Eu numai star nu mă simt aici, pentru că sunt oameni care știu atât de bine! Joc cu actori care fac asta de 30 de ani. Eu n-am 30 de ani de viață și ei au 30 de ani de carieră! Adică, e altfel. Și vreau să învăț de la ei. Adică eu o să ciulesc urechile și o să am mare grijă.

Dar nu te-ai gândit să dai la Actorie?

Ba da! Eu asta am vrut să fac când am pornit la facultate. Am făcut Sociologie, Resurse Umane. Eu am vrut să dau, prima dată, la UNATC, și nu aveam timp să mă pregătesc, pentru că era nevoie de multă pregătire. Nu aveam timp pentru că am aflat, tărziu, despre cum se procedează lucrurile. Și, la un moment dat, am venit la Sociologie - care a fost biletul meu de voie spre București - și am dorit să-mi trăiesc visul meu cu muzica și mi-a ajutat Dumnezeu, și am reușit să fac asta. Facultatea nici n-am terminat-o. A aflat și tata între timp.

În București stai, dar te-ai mutat în Giurgiu?

Nu m-am mutat în Giurgiu. Dacă e nevoie... Eu m-am mutat acum două zile, de la fosta mea locuință, la noua mea locuință, pentru că a trebuit să eliberez.

O parte din actorii serialului Groapa - Andrei in centru
O parte din actorii serialului Groapa - Andrei in centru

Cu banii din muzică și seriale vrea să-și cumpere casă

Ți-ai luat casă?

Nu mi-am cumpărat. Sper că anul viitor, dacă merg serialele și cântările.

Cum te înțelegi cu tatăl tău?

Cu tata mă înțeleg bine.

El s-a mutat, aici, cu tine?

Nu vrea. Nu mă înțeleg cu el. Eu i-am zis: „Măi, vino încoace, că îmi iau eu o casă mai mare, adică un apartament mai mare, vino și stăm amândoi. Acuma, n-am treabă cu tine. Sau, dacă nu vrei să stai cu mine, nu-ți plac, putem să luăm casă, adică ușă în ușă. Putem să rezolvăm chestia asta". Viața lui e acolo. El e foarte activ acolo.

Are și afaceri acolo...

Da, avem o patiserie mică. Trebuie să veniți la Eforie! Și dacă mănânci o dobrogeană din aia, înnebunești! Mi s-a umplut gura de apă, mă jur. Vai de mine, sunt niște pateuri pe aici, dar nu se compară, deci... Adică ce face tătuțu... Avem un patiser, Turcoiaca o cheamă. Turcoiaca face, înnebunești!

Dar îi spui tătuțu după „Clanul", cu Tătuțu?

Eu îi zic lui tata tătuțu de când eram foarte mic. De fapt, frații mei vitregi i-au zis prima dată. Eu am preluat de la ei.

Theo Rose cu Maia Morgenstern & Andrei
Theo Rose cu Maia Morgenstern & Andrei

Artistul mai are și frați vitregi

Câți frați vitregi ai?

Noi am fost cinci frați cu toții. O soră vitregă nu mai e și pe fratele meu bun l-am pierdut când eram mai mic, când aveam 6 ani. Dar mai am doi frați vitregi, care sunt mult mai mari decât mine, care au aproape 50 de ani fiecare dintre ei. Dacă tătuțu are 74...

Mulți înainte! Te înțelegi bine cu ei?

Da, mă înțeleg. Sunt familia mea.

Am aflat că ai filmat un alt videoclip la „Nu m-am gândit la despărțire". Unde e? Vrem să îl vedem!

Vi-l arăt! Cu Anca Dinicu. E ceva "rău" acolo! Cred că o să se întâmple ceva, la un moment dat, cu niște scene din clipul ăla, pentru că e un clip frumos. Doar că, noi am filmat clipul, și, cu două zile înainte de lansare, a sunat Andra. Și Andra nu se refuză. (râde) Mi-am dorit prea mult colaborarea asta!

Cred că nu avea așa succes dacă nu era Andra...

E normal. Andra e un component important pe orice piesă.

Ce urmează pentru tine?

Pentru mine urmează - pe lângă toată treaba asta cu serialul, care mă fascinează și înspăimântă, în același timp (mai mult fascinează decât înspăimântă!) - multe piese. O să fie tare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net