Aurel Pădureanu i-a îndeplinit Iuliei Albu marea dorință, fără însă să îi accepte banii: „I-am dăruit gratis rochia de țigancă a Corneliei Catanga”. Cine mai râvnea la ținuta de scenă?

#Exclusiv Click!

Iulia Albu, avocat, dar și fashion editor, de profesie, este tare încântată că, în sfârșit, i s-a îndeplinit marea dorință, de a deține, în garderobă, și superba rochie roșie, de petrecere, în care a cântat, ani la rând, regretata Cornelia Catanga. Soțul artistei ne-a povestit, exclusiv pentru Click!, despre decizia de a-i dărui Iuliei superba ținută de scenă, deși multe artiste au râvnit la ea. 

Iulia Albu era dispusă să plătească bani frumoși pentru rochie

În urmă cu câteva zile, solistul de romanțe Aurel Pădureanu a promis, prin intermediul Click!, că îi va dărui Iuliei Albu superba rochie roșie, purtată de Cornelia Catanga, pe care și-o dorea atât de mult în colecție, și pentru care ar fi fost dispusă să plătească o sumă frumoasă de bani, potrivit declarațiilor ei de pe Instagram:

„Mă bucur să aud că Iulia Albu, pe care eu o admir, și-ar dori o rochie din garderoba Corneliei Catanga, mai am câteva, cele mai multe, da, au fost însă vândute. Mai am una foarte frumoasă, din tinerețea Corneliei, de țigancă, pe aceea încă am păstrat-o.

Dacă Iulia mă caută și îi place i-o dau, desigur. Și mai am o rochie de piele, veche de vreo 20 de ani, cumpărată de Cornelia Catanga din Tel Aviv, a dat pe ea atunci vreo 2.000 de dolari. Foarte frumoasă, pe astea le mai am, dar și niște pelerine frumoase, să își aleagă ce dorește”.

„Nu am vrut să dau rochia colegelor Corneliei”

Iată că Aurel Pădureanu s-a ținut de promisiunea făcută și i-a înmânat recent Iuliei, atât rochia roșie, de petrecere, cât și acordeonul Corneliei Catanga:

„I-am dat Iuliei rochia de țigancă a Corneliei, i-am făcut-o cadou, nu i-am cerut bani pe ea, deși ea ar fi vrut să îmi plătească. I le-am dus eu personal, într-o locație superbă, acolo ne-am întâlnit. Mi-a spus că o s-o poarte la un eveniment special. Nu am vrut să dau rochia colegelor Corneliei, multe ar fi vrut-o.

Am simțit că e mai bine să i-o dăruiesc Iuliei Albu, pentru că este o mare colecționară de obiecte care au aparținut oamenilor cu notorietate, iar Cornelia a fost o personalitate în muzica lăutărească. Rochia este foarte veche, are vreo 50 de ani vechime, din câte îmi amintesc singură și-a lucrat-o”, ne-a declarat azi Aurel Pădureanu, exclusiv pentru Click!

Iulia Albu: „Am intrat în posesia ținutei iconice”

Mare colecționară de obiecte vintage, cu valoare sentimentală, Iulia Albu și-a manifestat entuziasmul de a-și îmbogăți garderoba cu rochia Corneliei Catanga:

„Dragilor, am intrat în posesia ținutei iconice a Corneliei Catanga, dar și a acordeonului ei, o piesă cu adevărat de poveste!”, a scris Iulia Albu, pe Facebook.

Artista Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, în timpul pandemiei de Covid-19.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gigi becali facebook jpg
adelina pestritu colaj instagram jpg
theo rose anghel damian colaj instagram jpg
Banner Ela Crăciun
Banner Saveta Bogdan
Banner Andreea Sandu
film  jpg
Banner Cristi Brancu
image
actualitate.net
image
actualitate.net