Aurel Pădureanu pleacă în America să-și țină în brațe nepoțica: „Am fost la cimitir, ca să-i spun Corneliei că fetița seamănă cu ea!”

#Exclusiv Click!

Aurel Pădureanu ne-a vorbit cu entuziasm despre venirea pe lume a primei sale nepoate. Bebelușa a moștenit și trăsăturile fizice ale regretatei Cornelia Catanga, așa că bucuria acestuia e cu atât mai mare. Solistul de romanțe ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, când va pleaca în America, împreună cu fiul lui, Alexandru, ambii fiind nerăbdători să o strângă la piept pe mica prințesă, Anastasia Cornelia.

„Seamănă și cu bunica ei, Cornelia!”

Aurel Pădureanu este atât de fericit că, în sfârșit, a devenit bunic:

„Fetița s-a născut în America, unde locuiește mama ei, este tare frumușică, am primit și fotografii, seamănă, da, și cu bunica ei, Cornelia Catanga. În plus, îi poartă și numele.

Poate, va ajunge și ea o mare artistă. Eu și Alexandru, fiul meu, vom pleca, probabil în decembrie, în America, suntem nerăbdători să o ținem în brațe pe micuță, a fost tare așteptată în familia noastră. 

Eram extrem de triști, după moartea soției mele, Cornelia, dar acum avem un motiv să ne bucurăm din nou de viață. O cheamă Anastasia, dar și Cornelia, în amintirea artistei. Am fost și la cimtir la Cornelia, ca să îi spun că micuța seamănă și cu ea la chip”.

„Doamna Cornelia vă veghează!”

Aurel Pădureanu, îndrăgit solist de romanțe, a fost felicitat și de internauți, pe conturile sociale. Iată ce mesaj frumos a primit de la cineva: 

„Doamna Cornelia vă vede și vă veghează pe toți! Ce mult ar fi iubit-o pe micuța Cornelia și ce mândră ar fi fost! Mare păcat că nu e printre noi, ca să ne bucure cu cântecele sale și să își strângă acest îngeraș la piept! Să fiți binecuvântați!”.

Alexandru Pădureanu va susține un recital pentru fiica lui

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, a anunțat că va susține un concert pe 1 octombrie, pentru a sărbători pe ritmuri muzicale sosirea pe lume a fiicei lui:

„Pe data de 1 octombrie, marți, vă aștept la concertul meu de jazz, unde vă voi delecta cu cele mai frumoase standard-uri. Prin acest concert, sărbătoresc, totodată, fericirea și venirea pe lume a puiului meu, dar și tristețea că mama mea nu este aici, ca să se bucure cu mine.

Dar, cu siguranță, se bucură de sus. Iar datoria mea ca muzician este să-i aduc un tribut, de fiecare dată când cânt și să o fac mândră prin realizările mele”.

Aurel Pădureanu nu vrea ca fiul lui să rămână în America

Aurel Pădureanu nu dorește ca fiul lui, muzicianul Alexandru Pădureanu, să se stabilească în America. A explicat și de ce:

„Alex încă mai are pe aici spectacole, mai strânge bani, pentru drumul în America. Apoi, vom mai vedea. Poate revine totuși în România, cu iubita și cu fiica lor, pentru că aici are cariera muzicală. În plus, nu vrea să ne lase singuri, nici pe mine, nici pe mămica lui, Cornelia.

De trei ani, aproape în fiecare zi, mergem la soția mea, la mormânt, ca să ne mai alinăm dorul”, a mai menționat Aurel Pădureanu, exclusiv pentru Click!

Marea artistă de muzică de petrecere Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, pe 26 martie 2021, în timpul pandemiei de Covid-19. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net