Bombă în showbiz! Ana Maria Brânză și soțul său, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit

Bombă în showbiz! Multipla campioană mondială și europeană la scrimă, Ana Maria Brânză și soțul său, Pavel Popescu, s-ar fi despărțit. După o relație de mai bine de 10 ani, cei doi  sportivi ar fi ales să meargă pe drumuri separate, iar în curând ar urma să semneze și actele de divorț. Iată cine este de vină pentru despărțire.

Ana Maria Brânză și Pavel Popescu s-ar fi despărțit

Zvonurile au început să apară după ce cei doi soți au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. Se pare că relația lor a început să meargă prost încă de la începutul acestei ierni însă până acum s-au ținut departe de ochii curioșilor. Potrivit cancan, Ana Maria s-a despărțit de soțul său după ce acesta a comis o greșeală pe care spadasina nu a putut-o ierta. Drept urmare, se pare că sporiva în vârstă de 37 de ani s-ar mutat deja din căminul conjugal. În plus, cei doi își vor da întâlnire la notar pentru a semna actele de divorț, potrivit surselor din presă.

Ana Maria Brânză s-a căsătorit cu Pavel Popescu, care e antrenor secund la echipa națională de polo feminin, în 2015, după o relație discretă de aproape 3 ani. Evenimentul deosebit a avut loc la Bușteni, orașul unde spadasina este cetățean de onoare. Cuplul a petrecut din plin alături de familie și apropiați pe terasa Castelului Cantacuzino.

„Am luat numele lui Pavel, dar spăduța este acolo, la locul ei. Povestea noastră a început de la un platou de găluști cu prune și uite că am ajuns în locul acesta superb, unde nici nu am visat vreodată. Sincer, dacă mi-aș fi făcut un scenariu despre cum va arăta cununia noastră civilă, nu credeam că se va întâmpla într-un loc atât de frumos, în inima muntelui, la Bușteni.

Am avut emoții, dar au trecut. Am exersat o semnătură nouă și acum mergem pe drumul nostru împreună până la adânci bătrâneți. Soțul meu a purtat astăzi butoni cu pinguini, iar eu am cel mai frumos inel, creat special pentru mine. Are două urechiușe, care sunt, de fapt, două lame de spadă care se unesc în micul diamant”, a povestit Ana Maria, conform sursei citate.

Ana Maria Brânză s-a retras din sport în 2021

Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă în 2021, la scurt timp după ce a fost desemnată, pentru a cincea oară, cea mai bună spadasină a lumii.

De-a lungul carierei sale, Ana Maria a obținut 13 medalii de aur, 10 de argint şi 10 de bronz la scrimă. În momentul în care și-a anunțat retragerea din carieră, a avut lacrimi în ochi. Marea campioană a avut nevoie și de consiliere psihologică, pentru a putea depăși momentele dificile, cauzate de retragerea din lumea sportului, unde a cunoscut marea performanță.

Eu am avut nevoie de consilier, de un psiholog în această perioadă, pentru că mi-am dat seama că nu mă pot ajuta singură. Am avut nevoie de oameni calificați, care să-mi ofere acest sprijin. Și nu, nu este o rușine, pentru că și noi, sportivii, suntem predispuși la astfel de afecțiuni. Familia e prima acolo lângă tine să te ajute, dar de multe ori, nici cu ei nu mai găsești căile de comunicare. Ajutorul specializat este cel mai bun”, a declarat marea campioană la spadă, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net