Bombă în showbiz! Daniela Crudu este însărcinată! Cine e tatăl copilului?

Ultima actualizare:

Daniela Crudu, 33 de ani, a dezvăluit că este însărcinată în trei luni și se află în primul trimestru de sarcină. Zburdalnica brunetă cu cont de Only Fans se pregătește pentru viața de familie alături de tatăl copilului, despre care a făcut dezvăluiri în premieră. 

Bombă în showbiz! Daniela Crudu este însărcinată! Cine este tatăl copilului?
Bombă în showbiz! Daniela Crudu este însărcinată! Cine este tatăl copilului?

Cruduța s-a stabilit în Suedia, dar aceasta nu înseamnă că nu poate agita apele din showbiz-ul românesc cu doar câteva vorbe. Fosta asistentă TV a lui Capatos a anunțat că este însărcinată în trei luni și jumătate și că burtica de graviduță a început deja să se vadă.

Desigur, întrebarea de pe buzele tuturor este «Cine e tatăl copilului», iar Daniela Crudu confirmat că este vorba de iubitul român cu care se iubește de un an de zile. Se pare că relația dintre cei doi funcționează de minune. Cuplul s-a mutat la sora Danielei, în Suedia, unde amândouă fac bani frumoși din platforma Only Fans. 

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu pentru CANCAN

Daniela Crudu despre iubitul român: «E deschis la minte»

Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu a declarat că ea și iubitul ei român se înțeleg foarte bine și că acesta nu este deloc gelos pe faptul că bruneta a făcut o carieră din a fi model pe platformele pentru adulți. 

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.", a mărturisit Daniela Crudu pentru Fanatik. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net