Cabral, mesaj superb după ce și-a scos copiii la pescuit cu rulota: ”Sunt ani de când nu mai caut”

Se știe de multă vreme că simpaticul Cabral e adeptul lucrurilor simple. Iar de când are doi copii mici acasă, probabil că simplitatea a devenit și calea cea mai simplă pentru a savura viața din plin în puținul timp liber rămas.

cabral png

Cabral (44 de ani) a profitat de vremea de primăvară de la acest început de februarie și și-a scos copiii la aer, cu rulota, undeva în apropierea Bucureștiului. Programul a fost simplu: alergat pe pajiște pentru copii, fotbal cu prietenii pentru tati Cabral, pescuit fără cârlig tot pentru tati și prietenii lui și grătar pentru toată lumea, mai puțin pentru micuțul Tiago, care încă e dependent de laptele matern.

Cabral, la pescuit cu micuțul Taiago și Namiko
Cabral, la pescuit cu micuțul Taiago și Namiko

A fost, cu siguranță, o pauză binemeritată și pentru Andreea Ibacka, pentru care viața cu doi copii s-a dovenit a fi un pic mai complicată decât anticipase. Vedeta s-a plâns recent că bebelușul Tiago, care  a împlinit recent patru luni, nu prea doarme noapte din cauza colicilor.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei însă”, a spus Andreea Ibacka recent, la Xtra Night Show.

Cabral, un tată grijuliu

A venit însă și ziua relaxării, iar Cabral și-a asugurat soția că totul a decurs bine, iar Tiago și Nmiko s-au simțit excelent în excursia cu rulota.

”Am dus doi dintre cei trei ai mei la... gârlă. Rulota, un grătar de campanie, alergat prin pajiște, pescuit fără cârlig, hamac și mult râs. Știu că nu e nimic spectaculos... dar sunt ani de când nu mai caut spectaculos. @andreeaibacka e olgud (totul bine, n.red.) aici. Și @namikoibacka și @tiagoibacka se distrează de minune”, a scris Cabral duminică pe Instagram. Andreea i-a răspuns imediat, pe Instastory: ”Îndrăgostită de băieții mei”.

În imaginea postată de Cabral, prezentatorul de la Pro TV își ține protector fiul în brațe, iar Namiko, îmbrăcată într-o salopetă adorabilă în formă de iepuraș roz, se apleacă să-I ofere micuțului Tiago un pupic pe frunte.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net