Călin Geambaşu, reacţie dură la adresa lui Arşinel. Ce a putut spune după moartea actorului

#Alexandru Arșinel
Ultima actualizare:

Compozitorul și cântărețul Călin Geambașu a transmis un mesaj neașteptat după moartea lui Alexandru Arșinel. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta a transmis că regretatul actor a refuzat „să-și asume vârsta”.

Călin Geambaşu, reacţie dură după moartea lui Arșinel
Călin Geambaşu, reacţie dură după moartea lui Arșinel

Geambașu, mesaj dur după moartea lui Arșinel

S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în “victima sistemului” la peste 80 de ani”, a scris Geambașu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Scandalurile în care a fost implicat Alexandru Arșinel. Cu cine s-a certat, cu cine s-a dușmănit

Cântărețul face referire la faptul că Arșinel a dorit să-și păstreze funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Geambașu consideră că marele actor nu ar fi trebuit să se lupte cu Primăria și nici să pozeze într-o „victimă a sistemului”, atunci când a fost înlocuit printr-o decizie a primarului general, Nicușor Dan. 

Vezi și: Mesajul lui Mihai Bendeac după moartea lui Arșinel! Cei doi și-au aruncat vorbe

Mesajul lui Călin Geambașu, după decesul lui Alexandru Arșinel

”Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore…

La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă...

Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în “victima sistemului” la peste 80 de ani…

Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine.

Nicidecum o luptă cu Primăria...Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”,  a scris Călin Geambașu pe facebook.

Vezi și: Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel. Actorul a lăsat în urmă o avere impresionantă 

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Marele actor suferea de mai mulți ani de probleme cardiace, iar în ultima perioada starea sa de sănătate s-a agravat și a fost internat la Terapie Intensivă. Din păcate, pe 29 septembrie 2022, Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Vezi și: Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Îți dau lacrimile de emoții!

Actorul lasă în spate o carieră memorabilă pentru care a primit numeroase distincții. De altfel, în 2004 i-a fost oferit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, "Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net