Ce spune Andreea Marin despre sex: „Nu mi se..”

Ultima actualizare:

Andreea Marin, cunoscută pentru prezența sa elegantă și discretă în media, a fost recent întrebată despre preferințele sale legate de momentul zilei în care preferă să facă dragoste. Deși evită de obicei subiectele intime și personale, Andreea Marin a oferit un răspuns neașteptat și plin de umor atunci când a fost pusă în fața unei întrebări mai neobișnuite.

Andreea Marin. Foto: arhiva.
Andreea Marin. Foto: arhiva.

O întrebare picantă din partea Andreei Esca

În cadrul emisiunii de radio moderată de Andreea Esca, Andreea Marin a fost pusă în situația de a răspunde unei întrebări cu tentă intimă: „Amor: dimineața sau seara?". Aceasta este una dintre întrebările frecvente adresate de jurnalistă invitaților săi.

Răspunsul elegant și plin de umor al Andreei Marin

Contrar așteptărilor, Andreea Marin a abordat subiectul cu eleganță și un zâmbet subtil. Deși nu a fost obișnuită să dezvăluie detalii intime, "Zana" a oferit un răspuns care reflectă rafinamentul său.

Asta cu amorul nu mi se potrivește. Eu fac doar dragoste și atât", a declarat Andreea Marin, demonstrând că preferă să folosească un limbaj mai poetic și delicat atunci când vorbește despre aspecte intime.

Întrebarea Andreei Esca: „dragoste dimineața sau seara?" nu a rămas fără răspuns

Andreea Marin a răspuns cu umor: „Și una și alta, de ce nu", subliniind astfel o atitudine deschisă și pozitivă în privința iubirii în toate formele ei.

Deși în mod normal rezervată în ceea ce privește aspectele intime ale vieții sale, Andreea Marin a reușit să mențină o notă de eleganță și să răspundă cu umor la întrebarea mai puțin obișnuită venită din partea Andreei Esca.

Această situație oferă o privire în universul personal al unei personalități publice care își păstrează, cu grijă, discreția și eleganța. În acest mod, Andreea Marin demonstrează că poate aborda chiar și subiecte aparent delicate cu grație și umor, păstrând totuși o notă de mister și rafinament în privința vieții sale private.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net