Cântăreața Valentina Ionescu, la tribunal cu fostul soț pentru pensia alimentară!: «L-a durut în dos!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreața Valentina Ionescu trăiește un adevărat calvar de când s-a despărțit, în urmă cu șapte ani, de fostul soț. Bărbatul a lăsat-o de izbeliște, să crească un copil de una singură. Mai mult, a executat-o silit și a vrut să o lase pe străzi. De un an de zile, acesta nu mai plătește nici pensia alimentară copilului, care l-a acționat în judecată!

Valentina Ionescu este și acum prin tribunale cu fostul soț, Bogdan Sursa: Click!
Valentina Ionescu este și acum prin tribunale cu fostul soț, Bogdan Sursa: Click!

Cântăreața Valentina Ionescu trăiește un coșmar care nu se mai termină, de când a decis să se separe de fostul ei soț, un bărbat potent financiar. Acesta a lăsat-o să-și crească copilul de una singură.

La scut timp după divorț, cântăreața s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă. Practic, a fost executată silit pentru o datorie de 37 000 de euro, apărută în urma partajului de la divorț.

Valentina și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți timp de 17 ani, dar au decis să pună punct mariajului, în urmă cu șapte ani, deși au împreună cu băiat, care a rămas în grija solistei.

De un an de zile, bărbatul a refuzat însă să mai plătească pensia alimentară fiului său. Băiatul și-a acționat în judecată tatăl, iar vineri, 15 aprilie, cei doi, tată și fiu, au o nouă înfățișare la tribunal.

"Pensia alimentară era infimă, în jur de 263 de lei"

“Lui nu i-a păsat, îl doare în dos de copil! Era modică pensia alimentară, în jur de 263 de lei. De astă-vară, însă, el nu a mai plătit pensia copilului! Copilul meu a cerut în instanță pensie alimentară, dar nu s-a făcut nimic pâna acum.

Fostul meu bărbat a adus o întâmpinare, în care a susținut că nu știa că băiatul își continuă studiile. Legea spune că, până la 25 de ani, trebuie să plătești pensie alimentară dacă copilul este la studii la stat.

M-a executat silit cu casa pentru că îi datoram o sumă de bani la partaj, mai precis 37 000 de euro! Am găsit sechestru pe casă, am fost executată silit! Am fost nevoită să deschid proces ca să-mi radieze judecătorul ipoteca. Am pierdut procesul și a trebuit să plătesc cheltuieli de judecată. Numai eu știu cum am adunat în trei zile 37 000 de euro!”, a povestit Valentina Ionescu, disperată, pentru Click!

Valentina Ionescu este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi. În urmă cu șapte ani, artista a trecut printr-un divorț dureros. Valentina și Bogdan Ionescu au fost căsătoriți timp de 17 ani și au împreună un băiat, pe Sebastian, în vârstă acum de 19 ani.

Citește și: <<Valentina Ionescu își acuză fostul soț că și-a părăsit fiul. Nu i-a plătit pensie alimentară de un an >>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net