Valentina Ionescu îşi acuză fostul soţ că şi-a părăsit fiul. «Nu i-a plătit pensie alimentară de un an»

Ultima actualizare:

Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu este supărată că fostul ei soț nu are grijă de fiul lor, Sebastian, care a împlinit 19 ani. Mai mult, bărbatul, care deține două firme, nu i-a mai plătit băiatului pensia alimentară, și aceea foarte mică, de 263 de lei.

Valentina Ionescu
Valentina Ionescu

Valentina Ionescu este încă supărată pe fostul ei soț, Bogdan Ionescu, pentru că nu este atent cu fiul lor, Sebastian. Adolescentul și-a serbat ziua de naștere pe data de 23 februarie, iar tatăl său abia i-a dat pe seară, la ora 22.00, un mesaj de ”La mulți ani”.

”I-a trimis seara un mesaj, doar ”La mulți ani!”. Fostul meu soț din noiembrie nu l-a mai sunat pe fiul nostru. Nu i-a plătit pensie alimentară de un an de zile. Nu s-a mai implicat în viața lui! Îi dădea minim pe economie, o pensie alimentară de 263 de lei. În condițiile în care are două firme, una cu cifre de afaceri de 60 000 de euro, cealaltă în valoare de 100 000 de euro. Este om de afaceri, prin firmele lui este director la 25 de firme. Am fost căsătoriți timp de 17 ani. Nu are nicio relație cu copilul lui. De ziua fiului nostru eu am lucrat, dar la finalul zilei, am cumpărat un tort și am plecat spre casă. Mă aștepta ca un pisoi. S-a bucurat foarte mult. De ziua fostului soț, Bogdan Ionescu, pe 5 iunie, fiul nostru i-a spus ”La mulți ani, tata! Să fii sănătos”. I-a răspuns sec, ”Mersi”.”, a declarat, pentru Click!, Valentina Ionescu.

Valentina Ionescu îşi creşte singură fiul, de şapte ani

Cu toate că nu a făcut meditații la engleză, adolescentul a reușit la cursurile de la Cambridge. Iar cântăreațade muzică populară este extrem de mândră de fiul ei, pe care îl crește singură de ţapte ani, de când s-a despărțit de soțul ei.

”Nu a făcut o oră de meditație. Am dat 50 de euro pe niște cărți de engleză. Cu acest curs poți să studiezi unde vrei. Sebastian este acum elev în ultimul an de liceu, iar la anul va da Bacalaureatul și se va înscrie la facultate. Îl cresc singură de atâta timp! De 7 ani! M-am ocupat exclusiv de creșterea lui.”, ne-a mărturisit interpreta.

Valentina Ionescu mai este supărată și pentru faptul că fostul ei soț, nu îl ia și la el pe fiul lor, Sebastian, unicul lor copil.

”În cei 7 ani nu și-a luat o dată copilul. S-au văzut doar la socrii mei, de anul nou… Mai exact spus la câteva case de aceștia.A dat mâna cu el, atât. Sebi a plecat cu socrii la casa lor, nici nu și-a luat rămas bun de la el.”, susține cântăreața.

Mama Valentinei Ionescu a început să meargă, după AVC-ul din noiembrie

Mama Valentinei Ionescu a făcut un AVC și a fost internată în spital. A fost externată, apoi iar a ajuns pe mâna medicilor. Duminică, 27 februarie, femeia, în vârstă de 72 de ani, a mers pentru prima dată pe jos la biserică, după ce a depășit problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

”Azi a fost prima zi la biserică. Două zile nu mi-au răspuns ai mei la telefon, acum sun zilnic, să fiu sigură că ei sunt bine. Mama a mers pe jos un km până la biserică. A și îngenuncheat… Tata cântă la strană! Mi-a spus că toți se uitau la ea, au și pupat-o. Abia s-a externat, ultima dată a stat o săptămână la cardiologie. I-au schimbat tratamentul și e bine. Are 72 ani ani. Anul trecut în luna noiembrie, la o zi după ce și-a serbat aniversarea a făcut AVC și a fost depistată și cu Covid-19. A avut zile. Atunci a stat în spital timp de șase săptămâni și alte două s-a recuperat. Covid a făcut de două ori… Acum este bine! Mulțumim lui Dumnezeu.”, încheie Valentina Ionescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net