Carmen Șerban a lansat o melodie împreună cu mama ei. Ce poveste tristă se află, de fapt, în spatele hitului „Fata din Timișoara”

Cântăreața Carmen Șerban a vorbit pentru prima dată de relația pe care o are cu mama ei, Elena Șerban, și sacrificiile pe care femeia le-a făcut pentru familie. Artista a lansat împreună cu cea care i-a dat viață o melodie. Care este, de fapt, povestea din spatele hitului „Fata din Timișoara”.

Elena și Carmen Șerban au lansat împreună o melodie / foto: Captură YouTube
Elena și Carmen Șerban au lansat împreună o melodie / foto: Captură YouTube

Pe Carmen Șerban o cunoaște o țară întreagă. Încă de la începutul carierei sale în muzică, ea s-a remarcat prin prisma talentului cu care a fost înzestrată. Nu a uitat niciodată sacrificiile făcute de mama ei pentru familie, acela că a renunțat la visul ei de a deveni cântăreață. 

Carmen Șerban: „Când era tinerică a cântat la serbările satului”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Carmen Șerban a făcut o serie de dezvăluiri din viața personală. Aflăm povestea mamei ei, o femei care a renunțat la visul de a cânta pentru a se căsători, așa cum se obișnuia în acele vremuri. 

Deși Elena Șerban și-ar fi dorit să devină cântăreață, visul ei a fost abandonat în momentul în care a avut de ales între carieră sau familie, alegera fiind deja evidentă. 

Carmen Șerban a petrecut sărbătorile împreună cu mama sa, căreia i-a făcut o surpriză emoționantă: au lansat împreună o melodie. 

„Am decis să le fac cu mama, pentru că are o vârstă și nu știu când și cât vom mai avea ocazia să ne petrecem împreună și am reușit, în cele din urmă, să-i împlinesc un vis mocnit și lăsat deoparte în sufletul ei… Când era tinerică a cântat la serbările satului, fiind din Județul Sibiu. A copilărit la Șura Mare, la 6 km de Sibiu. Și când s-a măritat cu tata, el i-a spus: 'Ori cu mine, cu familia, ori cu… muzica'.

Sigur că ea deja avea doi copii din prima căsătorie – o căsătorie în care, cumva, a fost împinsă de părinți, cum era pe vremuri. Unde nu e iubire se strică totul… Apoi, l-a cunoscut pe tata și ea a renunțat la visul ei de a cânta, pentru a fi o mamă și o soție desăvârșită – ceea ce a și fost și este și acum. Soție nu mai este, că tata s-a dus…”, a dezvăluit cântăreața într-un interviu viva.ro., înaintea sărbătorilor de iarnă.

Artista nu a urmat calea mamei sale 

Carmen Șerban a știut de la bun început că nu dorește să aibă parte de o viață îngrădită, fără a-și trăi visul de a cânta. 

„Eu, în schimb, am ales exact opusul ei, să nu renunț la cântat. Ea a renunțat la muzică pentru familie, eu nu am renunțat la muzică. Și, crede-mă, mi-am dat seama de acest lucru abia acum. Acum am realizat că undeva suntem legați ca un arbore genealogic, cum se și spune. Noi, copiii, suntem ramurile, părinții sunt trunchiul copacului și rădăcinile care țin trunchiul sunt, de fapt, bunicii și străbunicii. Undeva suntem conectați în continuare și legați unii de alții.

Și așa am realizat că mama a renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul. Eu am zis: 'Eu nu renunț, eu merg pe cariera profesională și, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt un artist împlinit. Cel puțin eu așa mă consider și mă văd. Am parte de iubirea și de respectul oamenilor… Chiar și foarte mulți din generația tânără, ceea ce mă onorează”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net