Cât costă un tort făcut de Gabriela Cristea? Dacă vrei delicatese, trebuie să scoți mulți bani din buzunar

Gabriela Cristea are o carieră de succes în televiziune, deoarece prezintă una dintre cele mai apreciate emisiuni de la ora actuală „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Însă, pe lângă televiziune, vedeta are, în ultima perioadă, succes în afaceri, având în vedere că are un magazin online de rochii, dar și propria sa “insuliță” din mall Corbeanca, unde a pus la vânzare cozonaci și zacuscă. Recent și-a extins afacerea și s-a apucat să facă și torturi de vis! Iată cât costă un tort făcut de prezentatoare.

Cât costă un tort făcut de Gabriela Cristea (FOTO: Fărâma.ro)
Cât costă un tort făcut de Gabriela Cristea (FOTO: Fărâma.ro)

Cât costă un tort făcut de Gabriela Cristea

Vedeta a ales să vândă șase tipuri de torturi: tort cu smochine și zmeură, tort cu fistic și zmeură, tort cu lămâie, ananas și mango, tort cu căpșuni, tort cu ciocolată și tort cu portocale.

Ea a subliniat că fiecare tort poate fi personalizat, oferind clienților posibilitatea de a alege dintr-o varietate de compoziții precum mentă, citrice și brânză cremoasă, mango și morcov, ciocolată, praline și cafea, fistic, lămâie și zmeură, blat de mac, cremă de citrice și căpșuni, red velvet și căpșuni.

Descoperă torturile noastre artizanale, create pentru toate gusturile și momentele speciale din viața ta, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, fără premixuri. Fiecare tort este o sărbătoare a rafinamentului și bucuriei, perfect pentru a aduce zâmbete și a crea amintiri de neuitat”, a scris Gabriela Cristea la rubrica de prezentare a torturilor sale.

Fiecare tort realizat de Gabriela Cristea are un preț variabil, în funcție de greutatea și compoziția aleasă. De exemplu, un tort de două kilograme cu smochine și zmeură costă 396 lei, același preț fiind valabil și pentru tortul cu lămâie, ananas și mango. Tortul cu portocale, având tot două kilograme, este 416 lei, iar cel mai scump este tortul de ciocolată, la 436 lei pentru aceeași greutate.

Torturile au o greutate standard de 2 kilograme, dar pot fi ajustate cu 1-2 kilograme suplimentare, în funcție de preferințele clienților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net