Cât de frumoasă este fetița Adinei Postelnicu de la Heaven! Zaynab a luat primele cursuri de pictură

A împlinit recent 45 de ani și se simte fericită, mai ales că are acum tot ce își dorește! Adina Postelnicu din trupa Heaven a fost binecuvântată cu o super fetiță pe nume Zaynab  Maria, cu niște ochi mari, negri, și foarte frumoasă și expresivă.

La 4 ani micuța este foarte cochetă, vorbăreață și își impresionează mămica cu calitățile sale de mic artist. Adina Postelnicu se află în aceste zile într-o tabără de creație ajunsă la a șasea ediție și organizată la Valea cu Pești în compania mai multor artiști și pictori. Cântăreața profită astfel de ocazie pentru a petrece mai mult timp împreună cu fiica ei și fac activități diverse menite să îi dezvolte spiritul artistic. Zaynab a pictat astfel primul ei tablou pe pânză așa că mama ei nu și-a mai încăput în piele de fericire.

"Suntem în tabăra de creație, de pictură, la Valea cu Pești. Sunt foarte mândră și încântată de Zaynab care m-a însoțit aici și a luat primele cursuri de pictură cu pictori cunoscuți ai țării noastre. Doamna Maria Iacob a supravegheat-o!  A fost și ea foarte încântată, ieri a pictat jumătate de zi, a pictat practic primul ei tablou pe pânză, cu uleiuri profesionale și a fost foarte încântată de experiența pe care a avut-o. Apoi am mers și am făcut o plimbare cu vaporașul, ne-am relaxat!", ne-a mărturisit pentru Click!, Adina Postelnicu de la Heaven. 

A fost sărbătorită din nou

Artista a împlinit 45 de ani pe 17 februarie și a fost sărbătorită și  în tabăra de creație de la Valea cu Pești, alături de sora și fetița ei, dar și de colegele de breaslă, Monica Anghel și Claudia Ghițulescu, și ele aflate la munte la relaxare.

"Mi-au făcut o surpriză și când am ajuns aici, a doua seară, m-au sărbătorit de ziua mea, m-am trezit în mijlocul unei petreceri alături de Monica Anghel, Claudia Ghițulescu, Cera Mihăilescu și toți artiștii și pictorii care erau aici. A fost emoționant și o surpriză foarte frumoasă și țin să le mulțumesc! Am fost sărbătorită frumos și acasă, în familie. Am primit și multe cadouri, din partea familiei și a prietenilor apropiați, bijuterii, ei știu că ador bijuteriile și asta îmi doresc, am primit haine de la Cera Mihăilescu, una dintre stilistele mele, parfumuri și m-am simțit răsfățată! Cel mai important e că am primit toată dragostea și aprecierea lor!", ne-a mai povestit Adina Postelnicu din trupa Heaven.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net