Câtă modestie și simplitate! David Popovici, alături de iubită și cățel la metrou

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

David Popovici (18 ani), sportivul momentului în natația românească, nu renunță la clipele de relaxare din timpul său liber. Pentru a se deplasa mai repede, el merge cu metroul. Duminică, 26 martie, reporterul Click!, s-a întâlnit cu super-campionul mondial și european la metrou, la Piața Victoriei.

David Popovici, cel mai bun înotător european al anului 2022, este de o simplitate și o modestie ieșită din comun. În acest weekend, David a fost surprins, la stația de metrou Piața Victoriei, așteptând liniștit și calm pe peren, fără a atrage prea mult atenția asupra sa. Tânărul campion era acompaniat de o domnișoară misterioasă, cam de aceeași vârstă cu el, dar și de cățelul său, care era extrem de jucăuș și plăcut de cei din jur.

Din imaginile surprinse putem vedea că David Popovici a ales să poarte pentru o duminică însorită de primăvară, în care puteai să ieși foarte lejer la o plimbare în parc, o ținută extrem de simplă, care i se potrivea mănușă. Tânărul purta o pereche de pantaloni sport, peste genunchi și o geacă de culoare de fâș care îi veneau perfect. De asemenea, în picioare avea o pereche de adidași asortați cu ținuta și șapca.

David Popovici, simplitatea întruchipată

David Popovici și domnișoara misterioasă au mers doar trei stații de metrou și au coborât la Piața Iancului. Discret din fire, David s-a așezat pe un scaun liber pe care l-a găsit în metrou, fără a atrage, nici de data aceasta atenția. Discret, David nu a vrut să epateze. 

„Nu aș dori să mi se facă poză, acum. Puteți vorbi mai multe cu tata. Nu este niciun fel de problemă”, a declarat David Popovici pentru „Click!”.

De altfel, deși a devenit o celebritatea a României și e oprit aproape zilnic de fani pentru autografe sau poze, David nu și-a schimbat deloc firea și comportamentul. El chiar a recunoscut că nu are de gând să-și ia permis prea repede, pentru că îi place să meargă cu bicicleta și să interacționeze cu oamenii. ”N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”, scria el, pe Instagram, în octombrie, atunci când multă lume credea că și-a făcut cadou de ziua lui un super-bolid de lux.

David Popovici e dublu campion mondial și european de seniori la natație

La cei doar 18 ani, David Popovici a cucerit, anul trecut, câte două medalii de aur la Mondiale (100 de metri și 200 de metri liber) și la Europene (aceleași probe), stabilind cu acest prilej şi un nou record mondial, în proba de 100 de metri liber. Pe lângă aceste realizări, a luat „argintul” la Mondialele în bazin scurt (100 de metri liber) și a obţinut trei titluri mondiale şi patru europene la juniori. Prin comparație, la feminin, titlul de cea mai bună înotătoare a anului 2022 a revenit sportivei lituaniene Rūta Meilutytė, cu 37,20% dintre voturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net