Câți bani a cheltuit Anca Serea pentru a-și pregăti copiii de noul an școlar. Nu orice părinte și-ar putea permite să facă astfel de achiziții: „Ne-am asumat asta”

Anca Serea și-a pregătit deja copiii pentru începutul noului an școlar. Se pare că soția lui Adi Sînă trebuie să ducă la bun sfârșit o mulțime de provocări legate de nevoile celor 6 copii, pentru care trebuie să scoată sume considerabile din buzunar.

Anca Serea a cheltuit o groază de bani pentru a-și pregăti copiii de școală
Anca Serea a cheltuit o groază de bani pentru a-și pregăti copiii de școală

„Sunt cheltuieli imense”

Anca Serea spune că noul an școlar a venit cu o serie de încercări pentru ea. Vedeta a vorbit despre bugetul pe care l-a cheltuit pentru a le cumpăra copiilor tot ce au nevoie. Și cum cheltuielile sunt foarte mari, căci le trebuie de la rechizite, până la haine, vedeta trebuie să facă sacrificii uriașe alături de soțul ei.

„Ne-am organizat din timp, ne-am gândit din timp la tot ce va urma. Acum amenajez Avei o nouă cameră, căci vrea să aibă camera ei, să nu mai fie cu Moise în aceeași cameră. Fiecare copil, în parte, are necesitățile lui. Legat de costuri, de buget, ne afectează și pe noi. Noi încercăm să facem și economii, pe cât timp, dar ne-am asumat asta când am decis să avem șase copii.

Nu am făcut un calcul despre cât de mult au crescut costurile față de anul de trecut, dar, uite, de pildă ei și-au păstrat ghiozdanele de anul trecut și se mai reduc niște costuri. Sunt cheltuieli imense, îți dai seama, și nu aș vrea să dau un calcul din respect față de alți părinți. Oricum, noi muncim din greu, avem un program extrem de riguros. Adi e mai mereu plecat, iar eu jonglez cu mai multe joburi”, a declarat Anca Serea pentru Fanatik.

Anca Serea, alături de cei 6 copii / Foto: arhivă
Anca Serea, alături de cei 6 copii / Foto: arhivă

„O astfel de investiție nu o faci în fiecare an”

Anca Serea i-a cumpărat uneia dintre fetițele sale un nou mobilier de birou, pentru care a plătit 3.000 de lei, sumă pe care nu orice părinte de rând își permite să o scoată din buzunar.

„Ava nu mai vrea să împartă camera cu Moise, așa că de aici am început reorganizarea de toamnă. M-am apucat și de curățenie, de tot. Uite, mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și nu e din lemn, dar nu contează. Erau și cu 6.000 de lei. Doar că o astfel de investiție nu o faci în fiecare an.

Ava mi-a zis că vrea biroul lui Noah. Eu am refuzat, pentru că ea chiar merita biroul ăsta nou, căci are rezultate foarte bune la școală. Ghiozdanele, de exemplu, Ava, fiind pasionată de baschet. Le-a primit de la un brand destul de cunoscut, nu are importanță numele, așa că nu a trebuit să cumpărăm unele noi, le folosește pe acelea”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net