Catinca Roman, pe băncile facultății la cei 57 de ani ai săi. Vedeta s-a reorientat profesional: „Sunt o feministă înfocată și declarată”

Catinca Roman, una dintre cele mai apreciate apariții publice din showbiz-ul românesc, a vorbit deschis despre reorientarea în carieră și legătura pe care o are cu fiica sa, Calina. Ce relația are tânăra cu mama sa și cât de greu i-a fpst Catincăi să fie mamă singură, aflați din rândurile de mai jos. 

Catinca Roman / foto: captură TV
Catinca Roman / foto: captură TV

Dorința Catincăi Roman de a începe un nou capitol pe plan profesional, dar care să o satisfacă și sufletește este pe punctul de a deveni realitate. Vedeta a decis să devină studentă a Facultății de Psihologie. Ce a avut de declarat în acest sens. 

Catinca Roman: „Vreau să merg spre partea de activism” 

Vedeta a declarat faptul că a decis să pună în practică un proiect la care lucrează de 2 ani de zile și care are legătură cu problemele de gen din societatea românească. 

„Ideea e că am vrut să mă reorientez profesional și încep un proiect la care mă chinui de vreo 2 ani, dar acum, în sfârșit, m-am mai liniștit cu problemele personale și mă simt și mult mai bine. Vreau să merg spre partea de activism și tot ce înseamnă probleme în societatea noastră legate în principal de egalitatea de gen, știi doar că sunt o feministă înfocată și declarată de foarte mult timp.” - a declarat sora Oanei Roman, pentru ciao.ro. 

Catinca Roman a considerat că Facultatea de Psihologie o va ajuta să își îndeplinească planurile pe care le are și așa va reuși să capete competența de care are nevoie în domeniul în care vrea să exceleze. 

„Psihologie. Am oscilat între Asistență medicală și Psihologie, dar e mai important pentru mine să capăt competență pe domeniul spre care vreau să mă îndrept. Restul, cine știe, poate la anul, dacă se mai liniștesc lucrurile o să fac așa, de plăcere, pentru sufletul meu.”, a mai spus fiica Mioarei Roman, pentru sursa amintită.

Despre rolul de mamă singură 

Catinca Roman și-a crescut de una singură fiica, pe Calina, rezultată în urma iubirii dintre ea și Petre Dumitrescu. Deși parcursul nu a fost deloc unul ușor, vedeta este mândră de rezultatele obținute și se bucură că a reușit să își ajute fiica să aibă încredere în ea, devenind prietene apropiate. 

„A fost complicat. Nu e simplu să fii mamă singură. E clar că de multe ori am fost pusă în tot felul de situații, în care eu a trebuit să iau anumite decizii și atunci sigur că responsabilitatea cade doar pe umerii unui singur părinte, însă chestia asta cu limita cred că e foarte discutabilă, pentru că contează foarte mult educația, contează temperamentul copilului. Bineînțeles că întotdeauna au existat niște limite clare, peste care nu am trecut și nici ea nu a trecut. Dar cred că cel mai important lucru este să câștigi încrederea copilului și să îl faci să nu-i fie teamă să vină la tine și să îți povestească și cele bune și cele rele, pentru că numai așa poți să îi ajuți.” - a mai spus Catinca Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
Banner Radhu și Laura Zapata
image
actualitate.net
image
actualitate.net