Momente triste pentru Alexandra Ungureanu! Ce necaz îi provoacă insomnii

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu trece printr-o perioadă nu tocmai plăcută. Cel puțin de când are unul dintre câinii din rasa Shih Tzu bolnavi. Artista nu se mai poate odihni cum trebuie, pentru că fetița ei de suflet are probleme de sănătate și se plimbă toată noaptea prin casă. 

Alexandra Ungureanu are probleme cu cățelușul ei din rasa Shih Tzu (prim plan)
Alexandra Ungureanu are probleme cu cățelușul ei din rasa Shih Tzu (prim plan)

Am cățelul bolnav, nu doarme de zece zile. Este oarbă din luna noiembrie. Este din rasa Shih Tzu și are 12 ani și jumătate. Am rămas amândouă în urmă cu somnul rău, pentru că ea se plimbă toată noaptea prin casă, probabil o deranjează ceva acum și nu îi priește, iar eu și mama mai stăm și o păzim. Este ca și copilul meu!

Cine are animal știe ce legătură se creează între el și stăpân și nu ești niciodată pregătit să te desparți de el. Acum este într-o perioadă în care se chinuie și e un lucru care te termină emoțional, mai ales când vezi că nu se simte bine. De când a avut problemele cu ochii, s-a cam terminat și se tot simte rău. Acum mergem la doctor să vedem unde este problema și să mai facem niște analize, poate descoperim cauza", a spus, pentru Click!, Alexandra Ungureanu.

Încă nu s-a mutat în casă nouă

Anul trecut în luna aprilie, Alexandra Ungureanu și-a cumpărat casă nouă, un apartament cu trei camere mult așteptat, pe care a plănuit să îl aranjeze ca în reviste. Și chiar dacă spera că va petrece în noua ei casă sărbătorile de iarnă, acest lucru nu s-a întâmplat. Iată că nici Paștele nu îl va face acolo! Motivul? Cântăreața așteaptă să fie gata toată mobila pe care a comandat-o pentru apartamentul ei, dar și finisajele pentru care a lucrat cu mai mulți designeri de interior.

Citește și: INTERVIU Ce va face Alexandra Ungureanu cu banii de la "Bravo ai stil" și cu care dintre concurente a rămas prietenă

image

Mobila mi-am comandat-o de la Onești și nu e gata încă, mai am puțin de așteptat pentru ca totul să fie perfect. Mai durează puțin și lucrările. Ar fi trebuit să fie gata până de Paște, dar eu tot sper asta din octombrie, de anul trecut, însă mereu se mai găsește câte ceva de aranjat, măsurat și finisat. E adevărat că sunt nerăbdătoare să mă mut.

Mi-am amenajat apartamentul așa cum sunt eu, să mă reprezinte, pe stil super minimalist, cu finisaje și materiale impecabile, totul pe nuanțe de alb, bej, nude, cu touch-uri date din accesorizare, măsuțe, lămpi, obiecte de iluminat, unul dintre dormitoare e transformat în dressing și va fi super instagramabil”, povestește marea câștigătoare a sezonului 6 “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net