Ce bine îi merge Juliei Chelaru! Cât de mult se plimbă artista și cum a reușit să slăbească 6 kilograme: „Este foarte simplu”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Julia Chelaru a început anul bine! Are multe evenimente, îmbină utilul cu plăcutul și se plimbă la fel de mult! Artista încă mai face furori și adoră să viziteze cât mai multe țări și să se plimbe.  

Julia a mers în luna februarie într-o vacanță în Panama, acolo unde a și cântat la niște prieteni, apoi în luna aprilie a fost în Franța, pe Coasta de Azur, la Cannes, Nisa și Monte Carlo.

Zilele acestea va pleca la Napoli, iar în luna iunie și-a rezervat deja o vacanță la Barcelona, acolo unde va pleca alături de mama ei.

 „Am fost într-o superbă vacanță în Panama, am fost apoi pe Coasta de Azur, la Nisa, Monaco, Cannes. Luni plec în Napoli. Eu sunt cu plecările, cu vacanțele, îmbin utilul cu plăcutul, cu cântările, cu ieșirile.

În Panama am fost invitați de un prieten comun la care am mai cântat noi de-a lungul vremii. Eu am mers cu Axinte, cu mai mulți colegi, am cântat la ziua prietenului nostru de acolo. Am nimerit și la un carnaval de-al lor pe stilul Rio de Janeiro, a fost nebunie, am avut și un bucătar  din Venezuela care ne-a făcut tot felul de bunătăți, am făcut plajă, a fost frumos.

Am stat două săptămâni. La Nisa am fost invitată de o prietenă, la care am cântat într-un club, i-a plăcut de mine și m-a chemat să-i cânt și la ziua fiului ei. Acolo am petrecut Paștele. Am fost o gașcă frumoasă cu care am mers la Cannes și la Monaco, La Napoli merg să cânt și o să stau la o prietenă, să mă mai și  plimb. Cu mama o să plec la Barcelona, îi fac eu o surpriză, în luna iunie. Ea și-a dorit mult să meargă în Spania. Noi plecăm împreună în fiecare an în câte o vacanță, doar noi două”, a povestit, pentru Click!, Julia Chelaru.

A slăbit 6 kilograme

Julia Chelaru s-a afișat în vacanțe cu câteva kilograme în minus, iar bustul ei pare parcă și mai generos astfel. Artista ține o dietă pe bază de shake-uri proteice, supe și tot felul de preparate menite să ajute la slăbit pentru că  înlocuiește mesele, are puține calorii și o valoare nutritivă ridicată. 

Țin o dietă cunoscută în toată lumea, cu mâncare pe care o primesc la plic și mi-o prepar singură. Deocamdată am slăbit 6 kilograme cu nupo și este foarte simplu”, ne-a mărturisit Julia Chelaru.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net