Ce diferență colosală de vârstă este între Lidia Buble și iubitul ei. Multora nu le-a venit să creadă câți ani îi despart

Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau formează un cuplu de mai bine de 3 ani de zile. Cântăreața s-a lovit de critici dure după ce și-a expus relația cu bărbatul mult mai în vârstă decât ea, din cauza diferenței prea mare de ani dintre ei. Ce vârstă are, de fapt, bărbatul care o face pe cântăreață cea mai fericită femeie din lume. 

Lidia Buble și Horațiu Nicolau / foto: arhiva Click!
Lidia Buble și Horațiu Nicolau / foto: arhiva Click!

Recent, fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a vorbit despre viața sa amoroasă, considerând o adevărată binecuvântare să-l aibă alături pe Horațiu Nicolau, un bărbat care știe să o respecte și să o aprecieze la adevărata sa valoare. Află ce declarații a făcut Lidia Buble, în cadrul celui mai recent interviu oferit presei. 

„Cred că sunt foarte ușor de iubit” 

Pe cântăreață și afacerist îi despart 30 de ani - ea are 30 de ani, iar iubitul ei 60, și gurile rele încă mai critică faptul că anumite persoane aleg să se iubească, în ciuda diferenței de vârstă. Lidia Buble are cu totul și cu totul o altă opinie, simțindu-se binecuvântată să aibă alături un bărbat matur din toate punctele de vedere. 

„E important să fii creativ, să știi să-ți surprinzi partenerul de viață, să spargi bariere. Eu zic că-s iubibilă. Cred că sunt foarte ușor de iubit pentru că eu ofer foarte mult și fără limite. Asta uneori m-a ajutat, dar cred că de cele mai multe ori nu. Însă am ales să nu mă schimb pentru nimeni. Vreau să fiu așa cum sunt. Sunt foarte multe discuții pe care Dumnezeu le aude și face în așa fel încât să elimine acei oameni din viețile noastre. Mă las în brațele lui să facă el ce-o vrea”, a spus Lidia Buble în emisiunea Fresh by Unica.

„Sunt binecuvântată să am lângă mine un om care mă susține în totalitate și care îmi înțelege foarte bine partea artistică. Eu cred că dragostea n-are limite. Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu, nu cred că are vârstă (n.red. – dragostea)”, a mai declarat solista.

Ce spune solista despre diferența de vârstă 

Lidia Buble se simte pregătită să îmbrace rochia de mireasă, fiind una dintre dorințele ei arzătoare. Își dorește să devină mamă, mai ales că iubește foarte mult copiii. Cât despre căsătorie - în ciuda faptului că a fost surprinsă purtând un inel pe deget - solista afirmă că nu este vorba despre o cerere, ci doar despre un cadou. 

  „Lili Sandu: Dă-ne o veste!

Lidia Buble: A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a mai spus cântăreața, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net