Ce diferență colosală de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” este cu mult mai mare față de partenerul ei

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un copil, un băiețel absolut superb în vârstă de 4 ani, pe nume Thomas Jay. Cei doi sunt împreună din vara anului 2015. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între ei. Aceasta este mult mai mare decât partenerul ei de viață.

Ce diferență de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu / foto: colaj Facebook
Ce diferență de vârstă este între Lili Sandu și Silviu Țolu / foto: colaj Facebook

În lumea mondenă românească, iubirea nu cunoaște limite, iar diferența de vârstă dintre parteneri pare să fie un aspect din ce în ce mai puțin important. După o relație de aproape 9 ani, se pare că și pentru Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, vârsta a reprezentat doar un număr. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună un băiețel minunat, pe care-l adoră. Artista a recunoscut, însă, că la începutul relației i-a fost teamă că lucrurile nu vor funcționa așa cum ar fi sperat, tocmai din cauza diferenței de vârsta, ea fiind mult mai mare decât el.

Diferența de vârstă dintre Lili Sandu și Silviu Țolu

Deși pentru mulți este un subiect sensibil, artista a recunoscut că nu se aștepta ca tatăl copilului ei să fie mai mic cu 12 ani decât ea. Dar, este clar că pentru ei dragostea nu ține cont de nimic. Lili Sandu are 44 de ani, împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani pe 28 mai. De celalată parte, Silviu Țolu are 32 de ani. Cu toate că partenera sa este mai mare, asta nu l-a oprit să-și ceară jumătatea în căsătorie.

Este adevărat că cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt pe loc, însă aspectul că Lili Sandu este mai mare decât iubitul ei a fost un gând care a bântuit-o ceva vreme. După ce relația a mai evoluat și cei doi și-au dat seama că se iubesc cu ardoare, diferența celor 12 ani nici nu a mai contat.  

„Bineînțeles că, atunci când am aflat, primul gând a fost: «oare ce va spune lumea»? Apoi, eu am crezut că este o diferență prea mare, dar asta fără să port o discuție cu el. Însă ne-am dat amândoi seama că nu simțeam deloc această diferență de vârstă. Ba chiar el dădea dovadă de o mai mare maturitate în anumite situații. Așa că am decis să nu ne gândim ce vor spune vecinii, oamenii. O perioadă, am ținut relația departe de ochii celorlalți, știau doar familiile noastre. El locuia la New York, a mai făcut un drum pentru a-și rezolva lucrurile, și apoi am revenit amândoi”, declara, cu ceva timp în urmă, Lili Sandu, pentru viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net