Ce face George Burcea, în timp ce Andreea Bălan pregătește nunta cu Victor Cornea. Dovada că a dat-o uitării complet

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de aproape un an și se sprijină reciproc în cariera lor și în alte aspecte ale vieții. Însă acum, cântăreața pare să fie pregătită pentru un nou pas important și anume să devină, pentru a doua oară mireasă.

George Burcea a început de curând filmările la un nou film / foto: arhiva personala
George Burcea a început de curând filmările la un nou film / foto: arhiva personala

În timpul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a vorbit despre viitoarele planuri alături de Victor Cornea. De această dată, a dezvăluit că își dorește ca evenimentul să fie unul intim și restrâns, desfășurat pe o plajă îndepărtată.

„Îmi doresc să fie pe o plajă, la mare, cât mai departe. Aș prefera doar pe cei apropiați la nuntă. Vreau ca evenimentul să fie foarte restrâns, deoarece prima mea nuntă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș dori ceva doar pentru sufletul meu, alături de cei dragi”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă” .

George Burcea își vede de cariera profesională

Deși multă lume s-ar fi așteptat, cel mai probabil, ca George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, să fie detanjat de planurile cântăreței, actorul stă departe de gurile rele și își vede viața lui profesională.

În urmă cu mai puți de o săptămână, cu ocazia împlinirea a 204 ani de la nașterea lui Alexandru Ioan Cuza, Grivița Studio a demarat producția unui film independent cu ambiția de a deveni unul dintre punctele de referință ale cinematografiei românești din 2024 și să se impună ca o peliculă memorabilă.

Distribuția este compusă dintr-un ansamblu de vedete, pregătit să cucerească publicul pe marile ecrane: George Burcea îl interpretează pe Cuza, Filip Munteanu din „Clanul” îl joacă pe băiețelul Vlad, Giulia Anghelescu este Raluca, mama lui Vlad, Marian Olteanu este tatăl, Daniel Nuță îl reinterpretează pe Vlad Țepeș, după apariția sa în succesul Netflix „The Ottomans”, Monica Bârlădeanu este Reginei Maria, Bogdan Farcaș este Apostolul Andrei, Denis Ștefan este Dragoș, iar Costel Cașcaval este Paznicul Nea Bebe.

Filmările au început deja

Filmările au început la Muzeul Imersiv al Noilor Arte – MINA și vor continua în diverse locații din București, precum Grivița Studio și Muzeul Național de Geologie, dar și în alte zone din țară, precum Castelul Corvinilor din Hunedoara, Rezervația de zimbri de la Hațeg, și cetățile de la Enisala și Histria.

„Noaptea lui Vlad” este un proiect inedit, un film fantasy adresat întregii familii, care exploatează succesul recent al producțiilor comerciale românești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net