Ce meserie neașteptată a avut Florin Piersic Jr. în SUA? „Zilnic, 16 ore...”

Florin Piersic Jr. este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți actori și regizori români, însă viața sa nu a fost mereu una ușoară. Bărbatul a mucit din greu în Statele Unite ale Americii și nu s-a sfiit să recunoască ce meserie a avut peste ocean.

stanga
dreapta
Florin Piersic JR jpg
florin piersic jr png
Florin Piersic Jr a vorbit despre viața sa în timp de pandemie  jpeg
florin piersic jr 3 jpeg
Florin Piersic Jr a dezvăluit care este trucul pe care îl folosește pentru a slăbi în timp record  jpeg
florin piersic jr jpeg
florin piersic jr FOTO PRO TV
6 florin piersic jr jpg jpeg
florin piersic florin florin piersic jr jpeg
florin piersic jr  jpeg
Florin Piersic jr şi a  aruncat lamele de ras jpeg
Florin Piersic jr. FOTO David Muntean

Florin Piersic Jr. și-a dorit toată viața să aibă cariera cu care astăzi se poate mândri. Fiind tânăr, actorul a luat o decizie neașteptată care, spera el, la momentul respectiv, ar fi putut să îi schimbe viața. S-a mutat la New York, în SUA, unde s-a angajat într-un restaurant. Într-adevăr, a luat această decizie pentru că avea nevoie de bani să se întrețină, dar Florin Piersic Jr. a avut și un alt motiv pentru care a început să spele vase.

Nu rata nici:  Gluma sexuală cu care Florin Piersic Jr. a stârnit un val de reacții: «69 și cartofi prăjiți»

Actorul spera că va spăla vase o scurtă perioadă de timp și că ar urma să fie avansat ca ospătar. Florin Piersic Jr. spune că își dorea să ajungă chelner, căci își imagina cum va întâlni un star de la Hollywood, căruia îi va vorbi despre pasiunea sa, iar de acolo ar fi urmat să își înceapă cariera. Acum, la zeci de ani după episodul respectiv, actorul recunoaște că a fost naiv și că visul i-a fost spulberat rapid.

Ce l-a determinat pe Florin Piersic Jr. să se angajeze în SUA

"A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că dacă eram la New York o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă.

Vezi și: VIDEO Cum slăbește Florin Piersic Jr. în timp-record pentru roluri? Actorul a dezvăluit secretul

Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: <uitați cartea mea de vizită> sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla,” a declarat Florin Piersic Jr, la emisiunea „Gătit la Costum”.

Ce fel de relație are maestrul Piersic cu fiul său

Florin Piersic Jr. a vorbit recent despre relația pe care o are cu tatăl său. Drumul său în lumea artistică nu a fost deloc unul ușor, având în vedere că este extrem de dificil să ai un tată atât de cunoscut. Actorul a reușit să își creeze propriul stil și să se diferențieze astfel de imaginea tatălui cu care a fost comparat mult prea des. Totuși, cei doi au avut mereu o relație complicată și iată că nici acum nu sunt foarte apropiați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Iulia Vântur
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg