Ce plan are George Burcea cu fiicele sale, cât Andreea Bălan e plecată în America Express?

Ultima actualizare:

George Burcea profită din plin de plecarea Andreei Bălan în „America Express” și petrece cât de mult timp poate cu fetițele. Spre surprinderea multora, actorul va pleca alături de Clara, Ella, dar și de Viviana Sposub în vacanță, în localitatea sa natală. Cu cine se vor întâlni acolo?

 George Burcea și Viviana Sposub au planuri mari în această vară și vor să plece într-o vacanță de familie alături de Clara și Ella, fiicele pe care actorul le are cu Andreea Bălan. Din nefericire, din cauza procesului de divorț în care cei doi foști soți au fost implicați până de curând, străbunica lui George nu a apucat să o cunoască pe Clara, mezina familiei.

Nu rata:  Viviana Sposub, afectată de divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan?

Femeia i-a transmis nepotului său că ultima ei dorință este să-și cunoască strănepoata, motiv pentru care George Burcea, Viviana Sposub și fetele vor avea o primă oprire în Botoșani, unde vor petrece câteva zile în sânul familiei. Amintim că Ella și Clara vor sta în grija bunicii materne, cât timp Andreea Bălan este plecată în „America Express”.

 George Burcea, gata să îi îndeplinească bunicii sale cea mai mare dorință

„Prima vacanță în care vom merge va fi la bunica, la străbunică, la Botoșani. Pentru că bunica mea are 85 de ani și a apucat să vadă o singură strănepoată, pe Ella. Vrea să o vadă și pe cea mică, pe Clara.

Vezi și: Andreea Bălan, detalii despre custodia fetelor. Cum o împarte cu George Burcea

I-am promis că o să mergem în vară să le vadă pe amândouă. Mereu când vorbesc cu ea îmi spune, așa cum sunt bunicile, străbunicile: <George, o singură dorință mai am: să-mi aduci strănepoatele și după aceea pot să mor>.

Eu sunt cel mai norocos că o am pe bunica pentru că ea m-a crescut de la două săptămâni. Ea m-a crescut și pe mine, și pe frații mei. Și-a crescut copiii, apoi nepoții, apoi strănepoții… surorii mele.

Acum o să mergem în vizită și cu fetele. Abia așteaptă. Plânge mereu, săraca, la telefon. O sun pe video. Bunica, la 85 de ani, are telefon cu video. Ea răspunde și zice: ‘Da, mamaie, care sunteți acolo?’. Ea ne vede, ne răspunde pe video, dar tot ne întreabă care e acolo”, a declarat actorul, pentru Fanatik.ro.

Ce relație au Ella și Clara cu iubita tatălui, Viviana Sposub

George Burcea este fericit că, într-un final, a primit drept de vizitare și că își poate vedea fetițele. În perioada procesului, Ella și Clara petreceau puțin timp cu tatăl lor și rareori și cu iubita acestuia, prezentatoarea Viviana Sposub. George mărturisește că micuțele au o relație bună cu partenera lor și că Viviana ține la ele și le face toate poftele.

„De 1 an si 8 luni le-am aratat fetelor un singur partener, o singura iubita, un singur suflet. Nu am intalnit in viata mea un partener mai cald, mai iubitor si mai dornic de ceva sanatos.

Ii multumesc DOMNULUI pentru fete si tot DOMNULUI pentru Viviań. Iti multumesc, Vivian. Te iubesc, Viviań. Va iubesc, Lãpticilor! Fetele mele”, a scris, la un moment dat, actorul, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net