Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu. Cum îl ajută partenera sa, Daciana Toma: „Sunt recunoscător”

Ultima actualizare:

Florin Zamfirescu (74 de ani) este unul dintre cei mai joviali și activi actori din lumea artistică! Artistul s-a făcut remarcat, în toți acești ani, datorită perseverenței și ambiției de care a dat dovadă până acum. Însă, celebrul actor este conștient de faptul că fără sănătate nu poate reuși nimic în viață. Actorul a dezvăluit ce probleme de sănătate are și cât de mult îl ajută partenera sa, Daciana Toma.

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu
Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu este împreună din 2014 cu medicul Daciana Toma (54 de ani). Cei doi au o relație liniștită și locuiesc împreună în afara Capitalei într-o casă cu o curte frumoasă de care actorul se îngrijește. În fiecare an Florin Zamfirescu se bucură de roadele muncii din grădină, ceea ce îi face bine, mai ales că actorul a dezvăluit că uneori mai ține și regim. 

Florin Zamfirescu a dezvăluit pentru Viva.ro că are anumite probleme de sănătate însă face tot ce poate să se mențină. În urmă cu ceva timp povestea pentru Click! că are grijă la excese și că nu pierde nopțile.

Mai țin regim, că este mai sănătos. Sunt în grija soției. Am colesterol, tensiune oscilantă… Face ciorbe multe, delicioase, dar consumăm destul de puțină carne. Nu prea ne mai place carnea. Mie nu îmi mai place carnea. Îmi plac cartofii prăjiți sau copți. Eu nu mai consum lactate deloc. Unt, smântână, lapte, brânză, nimic… Am renunțat la lactate și la alcool, cu toate că eu nu prea am băut. Am descoperit că dacă beau un pahar de vin pe săptămână e foarte sănătos, dar atât.”, a spus actorul pentru VIVA.ro.

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu, cum îl ajuta Daciana
Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu, cum îl ajuta Daciana

Daciana este femeia care îi este necondiționat alături lui Florin Zamfirescu. Nu sunt căsătoriți, dar actorul nu ezistă să o numească „soția” sa.

Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, spunea, de curând, Florin Zamfirescu pentru Click!

Marele actor se află la cea de-a patra relație a vieții sale. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, și primul lui copil, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana. A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnită pe Daciana Toma, actuala parteneră cu care este și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net