Florin Zamfirescu, marcat de ultima discuție cu Natașa Raab. Ce i-a spus actrița: „M-a informat...”

Ultima actualizare:

Moartea îndrăgitei actrițe Natașa Raab a venit ca o veste cumplită nu doar în rândul fanilor, ci și a colegilor de breaslă și bunii ei prieteni. Florin Zamfirescu a rememorat ultima conversație pe care a avut-o cu „Coana Chiva”, care s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, ieri, 23 octombrie. 

Florin Zamfirescu, despre Natașa Raab / foto: Colaj Click!
Florin Zamfirescu, despre Natașa Raab / foto: Colaj Click!

În urmă cu trei ani de zile, Natașa Raab fusese diagnosticată cu Parkinson și suferea de o boală autoimună, așa cum anunța pe Facebook Teatrul Național „Marin Sorescu”, din Craiova. Comunicarea deja devenise grea pentru ea și nu se mai putea descurca de una singură. 

Florin Zamfirescu: „Știam că nu poate să se miște” 

Ultima discuție a actorului cu regretata Natașa a avut loc în anul 2020. De atunci, Florin Zamfirescu (74 de ani) a încercat să ia legătura cu ea, însă a fost în zadar. Acesta a mărturisit că starea sa de sănătate nu era deloc una bună din cauza problemelor pe care le avea, însă cel mai tare a afectat-o moartea soțului ei. 

„Ea a avut o tentativă să mă sune pe mine, acum vreo doi ani, dar a împleticit așa niște cuvinte și mi-a zis: <<alo, Florin?>> și gata, nu s-a mai putut, nu putea să vorbească. Știam că nu poate să se miște că este condamnată de boala aceasta. A afectat-o foarte tare moartea soțului ei.”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru WOWbiz.ro

Mai mult decât atât, deși a avut tentative de a o suna, actorul a mărturisit că deja nu mai putea vorbi la telefon. Nu a fost surprins de moartea ei, căci era conștient de gravitatea afecțiunilor medicale. 

„Eu am vrut să vorbesc cu ea de foarte multe ori, am sunat-o, am tot sunat-o, dar nu mi-a răspuns și mi s-a spus că nu mai poate vorbi la telefon. M-a informat fostul director al Teatrului, Cornișteanu, mi-a zis că e undeva în provincie, că nu își va mai reveni. Cumva vestea aceasta nu m-a surprins, știam că este la pat și că este într-o suferință mare”, a spus actorul, pentru Wowbiz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net