Florin Zamfirescu, pe mâna medicilor! Ce se întâmplă cu actorul

#Exclusiv Click!

Florin Zamfirescu (74 de ani) este unul dintre cei mai joviali și activi actori din lumea artistică! Artistul s-a făcut remarcat, în toți acești ani, datorită perseverenței și ambiției de care a dat dovadă până acum. Însă, celebrul actor este conștient de faptul că fără sănătate nu poate reuși nimic în viață. Contactat de Click!, Florin Zamfirescu ne-a mărturisit ce face în fiecare an să își țină sănătatea în frâu.

„Am fost de dimineață la spital. Îmi fac un control de rutină. Nu am probleme medicale, mă simt chiar foarte bine, doar că așa trebuie făcut, trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Investigațiile medicale pe care mi le-am făcut astăzi mi le fac an de an”, a spus Florin Zamfirescu, pentru Click

Iubire liniștită

Florin Zamfirescu este împreună din 2014 cu medicul Daciana Toma (54 de ani). Chiar dacă sunt împreună de aproape zece ani și îi spune <soția mea>, cei doi nu s-au și căsătorit.

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, spunea, de curând, Florin Zamfirescu pentru Click!

Click! spune

Marele actor se află la cea de-a patra relație a vieții sale. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, și primul lui copil, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana. A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnită pe Daciana Toma, actuala parteneră cu care este și în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net