Ce ținută spectaculoasă a ales Cristina Șișcanu pentru noaptea de Revelion. Soția lui Mădălin Ionescu a făcut furori

O parte din vedetele din România au ales să petreacă Revelionul departe de meleagurile românești, iar printre aceastea s-au numărat și Cristina Șișcanu (39 de ani) și soțul ei, Mădălin Ionescu (53 de ani). Cei doi au petrecut noaptea dintre ani în Strasbourg, Franța, împreună cu fiica lor, Petra. Iată ce ținută a ales vedeta pentru Revelion.

Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru noaptea de Revelion / Foto: Colaj Instagram/Pixabay
Ce ținută a ales Cristina Șișcanu pentru noaptea de Revelion / Foto: Colaj Instagram/Pixabay

Deși Crăciunul l-au făcut acasă, Cristina Șișcanu (39 de ani) și Mădălin Ionescu (53 de ani) au ales să petreacă ultimele zile din 2023 pe drum și au plecat într-o mică vacanță, în care au vizitat mai multe țări. Au început cu Sighișoara, au făcut turul cetății, apoi s-au dus spre Budapesta, unde s-au cazat la Szeged pentru a se odihni, iar apoi și-au continuat drumul spre Austria, la Innsbruck. De acolo, cei doi și-au continuat drumul spre Elveția, iar pentru ultima zi din an, familia lui Mădălin Ionescu a ales să petreacă noaptea de Revelion în Strasbourg, Franța.

Și cum noaptea dintre ani este un moment important pentru toată lumea, Cristina Șișcanu a avut grijă să arate impecabil. Mai mult decât atât, a publicat chiar și un videoclip pe pagina ei personală de Facebook, în care le-a arătat și fanilor cum s-a pregătit pentru Revelion. Soția lui Mădălin Ionescu a optat pentru o rochie lungă albă, plină de paiete, o haină neagră de blană, cercei cu perle și o fundă în păr.

Ce au mâncat Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu în noaptea de Revelion

„Cam așa m-am aranjat eu pentru seara aceasta. Nu știu unde mergem încă. Sunt gata”, le-a spus Cristina Șișcanu urmăritorilor, într-un videoclip publicat pe contul său de Facebook.

Și deși nu știau unde aveau se petreacă noaptea de Revelion, se pare că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună cu fiica lor Petra, au ajuns la un mic restaurant și s-au răsfățat cu mici delicatese. Au mâncat supă de ciuperci, al doilea fel a fost foie gras, apoi risotto, un platou cu brânzeturi, iar înainte de a pleca pentru a vedea focurile de artificii, cei trei s-au bucurat de desert.  

„Am ajuns la brad cu câteva minute înainte de a intra în 2024”

Și pentru a încheia anul 2023 în stil, familia lui Mădălin Ionescu au pornit spre piața unde se află bradul pentru a putea vedea artificiile. „Am ajuns la brad cu câteva minute înainte de a intra în 2024”, le-a mai spus Cristina Șișcanu urmăritorilor, într-un alt videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net