Celebrul estetician Auday Al-Ahmad dă de pământ cu ispitele de la Insula Iubirii: „Ce e prea mult, strică”. Cine e wow și cine bau-bau?

#Exclusiv Click!

Celebrul estetician Auday Al-Ahmad a acceptat provocarea Click! și a luat la analizat și la puricat toate ispitele de la Insula Iubirii! Medicul ne-a mărturisit ce intervenții estetice au fetele care au făcut parte din experiența Thailandei și nu s-a ferit să le taxele pe cele care au cam exagerat cu bisturiul!

Esteticianul Auday Al-Ahmad a analizat ispitele de la Insula Iubirii / Colaj: Click!
Esteticianul Auday Al-Ahmad a analizat ispitele de la Insula Iubirii / Colaj: Click!

Click! a stat de vorbă cu esteticianul vedetelor, Auday Al-Ahmad, pentru a afla ce părere are despre intervențiile pe care le au ispitele de la Insula Iubirii. Urmează să aflăm cine arată wow și cine bau-bau și vă spunem doar atât: există și cazuri fericite!

„E foarte important ca intervențiile estetice să le facem atunci când vrem să corectăm ceva ce ține de aspectul nostru fizic. Ce e prea mult, strică”, a spus Auday Al-Ahmad, înainte să dea verdictul final cu privire la modul în care arată ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 8. 

„Îi recomand să-și remodeleze puțin buzele”

Auday Al-Ahmad a analizat ispitele de la Insula Iubirii, iar prima de pe listă a fost bruneta Maria Tebieș. Cu toate acestea, medicului i-a fost destul de dificil să facă acest lucru, ținând cont de faptul că ispitele postează, în social media, fotografii editate. 

„Are intervenții minim invazive la nivelul feței: pomeți, jawline, buze un pic exagerate, duse la extrem. Ciudat este că, fiind medic rezident pe dermatologie, nu a păstrat un echilibru... Are implanturi mamare care arată bine, sper să nu le schimbe cu o mărime mai mare pentru că mi se par potrivite pentru ea. Îi recomand să-și remodeleze puțin buzele, topind acidul care este migrat”, a spus celebrul estetician, despre ispita Maria Tebieș. 

Ispita Maria Tebieș / Sursă foto: Instagram
Ispita Maria Tebieș / Sursă foto: Instagram

Următoarea pe listă a fost ispita Ana Maria Vaida, despre care Auday Al-Ahmad a avut mai multe cuvinte de laudă.

„Folosește un stil mai natural, nu are intervenții chirurgicale la nivelul corpului. La nivelul feței are doar acid în buze și pomeți cred. Îmi place că nu a exagerat. I-aș recomanda o reconturare mandibulară, pentru un aspect mai definit și conturat al trăsăturilor ei”, a mai completat Auday Al-Ahmad, în exclusivitate pentru Click!. 

Ispita Ana Maria Vaida / Sursă foto: Instagram
Ispita Ana Maria Vaida / Sursă foto: Instagram

Mergem mai departe și ajungem la Diandra Moga. Despre ea, esteticianul Auday Al-Ahmad a avut, la fel ca în cazul Anei Maria Vaida, cuvinte de laudă și a apreciat faptul că și-a schimbat forma buzelor, care nu era tocmai cea mai fericită, în emisiune.

„Are pometi, jawline și buze injectate. Îmi place conturul feței. Nu-mi place cum arătau buzele ei în emisiune, dar ulterior am observat că a corectat acest aspect, iar acum au o formă nouă, cu care îi stă foarte bine. Implanturile mamare pe care le are îmi plac, au un aspect natural și o mărime potrivită”.

Ispita Diandra Moga / Sursă foto: captură TV / Instagram
Ispita Diandra Moga / Sursă foto: captură TV / Instagram

Ispita Larisa Mârtan, criticată pentru forma buzelor

Esteticianul preferat al vedetelor, Auday Al-Ahmad, nu a rezonat deloc cu forma buzelor ispitei Larisa Mârtan, pe care o consideră exagerată și nepotrivită.

„Are buzele injectate și cred că și bărbia. Nu-mi plac buzele, par migrate și un pic prea mari pentru fizionomia ei”, a mai spus dr. Auday. 

Ispita Larisa Mârtan / Sursă foto: Instagram
Ispita Larisa Mârtan / Sursă foto: Instagram

Ajungem și la Mădălina Maricuț, cea care a plecat din emisiune alături de Dani Boy. Auday Al-Ahmad este de părere că ispita blondină a cam exagerat cu acidul în buze. 

„Nu pare a fi genul să apeleze la intervenții estetice. Din poze pare că are doar buzele injectate un pic cam mult”. 

Ispita Mădălina Maricuț / Sursă foto: Instagram
Ispita Mădălina Maricuț / Sursă foto: Instagram

Îi recomandă rinoplastie Loredanei Martin

Ultima ispită analizată de Auday Al-Ahmad a fost Loredana Martin. Despre ea, esteticianul a spus că i-ar recomanda, pentru o armonie mai bună a trăsăturilor, o rinoplastie. 

„I-aș recomanda o rinoplastie pentru un aspect mult mai estetic al întregii fețe. Implanturile ei arată bine, au o formă frumoasă, naturală”, a mai punctat celebrul estetician.

Ispita Loredana Martin / Sursă foto: Instagram
Ispita Loredana Martin / Sursă foto: Instagram

În încheiere, Auday Al-Ahmad a ținut să menționeze că toate ispitele ar trebui să-și topească acidul și să opteze pentru o altă formă a buzelor, mult mai potrivită și mai puțin exagerată. De asemenea, a conchis cu faptul că, dintre toate ispitele și concurentele de la Insula Iubirii sezonul 8, cel mai mult o admiră pe Iustina, cea despre care spune că e foarte frumoasă, iar intervențiile ei estetice sunt făcute cu moderație și arată foarte bine. 

Iustina, concurentă în sezonul 8 Insula Iubirii / Sursă foto: Instagram/captură TV
Iustina, concurentă în sezonul 8 Insula Iubirii / Sursă foto: Instagram/captură TV

„Ea doar a îmbunătățit aspectul feței și al corpului, nu a făcut nimic exagerat. Implanturile arată foarte bine, buzele la fel, rinoplastia de asemenea. Asta înseamnă să știi când să te oprești și să te înfrumusețezi, nu să te urâțești”, a spus, în încheiere, Auday Al-Ahmad. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net