Cezara Dafinescu, despre avantajele și dezavantajele vieții de actor: „Am avut parte de...”

Cezara Dafinescu, una dintre cele mai iubite și respectate actrițe românești, a trecut prin clipe dificile în urmă cu ceva timp. Vedeta s-a temut la un moment dat că nu va mai putea urca pe scenă. Cum s-a întâmplat totul, aflați din declarațiile ei. 

Actrița Cezara Dafinescu
Actrița Cezara Dafinescu

Acum ceva vreme, actrița a fost serbată la TIFF pentru întreaga sa carieră, însă un moment de neatenție a costat-o. Când s-a dat jos de pe scenă, Cazara a căzut de pe scenă și s-a ales cu o fractură la genunchi. 

Cezara Dafinescu: „Am fost mai mereu sănătoasă” 

Actrița a mărturisit că acest mic incident a făcut-o să nu mai fie atât de optimistă, întrucât dintotdeauna a fost o persoană sportivă și fără prea multe probleme de sănătate. 

„Am avut o problemă când m-au serbat la Tiff pentru întreaga carieră. Când m-am dat jos de pe scenă am căzut și mi-am făcut fractură la genunchi și atunci pandemia a coincis cu statul în gips, cu probleme. Eu sunt o fire mai sportivă și mulțumesc lui Dumnezeu am fost mai mereu sănătoasă și spaima asta de boală și de neputință te face mai puțin optimist.”, a declarat Cezara Dafinescu la Antena Stars.

Ce spune Cezara despre meseria de actor 

Are o carieră de succes și este un exemplu pentru tinerii care vor să urmeze un drum în domeniul actoriei. Totuși, pe cât de frumoasă este această meserie, pe atât de complicată poate fi uneori. Cezara Dafinescu a vorbit despre lucrurile mai puțin plăcute de care are parte un actor.

„Meseria asta este un calvar dacă nu ai talent, și o bucurie dacă îl ai. Talentul ăsta e ceva pe care nimeni nu poate să îl definească. Este acel dar, acel fluid dat de Dumnezeu care te îndeamnă să le dai la rândul tău oamenilor bucurie, lumină, dragoste și, mulțumesc lui Dumnezeu, eu am avut parte de așa ceva.

E o meserie dificilă, cu multe sacrificii, dar toate supărările și toate neîmplinirile le uiți în clipa în care ești pe scenă, dăruiești oamenilor iubirea ta și primești în schimb.”, a mai declarat Cezara Dafinescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net