Chinurile lui Viorel Lis de Paște! „Nu a putut săracul să mănânce nici măcar un ou! I se mișcă și ăia trei dinți din față”

Oana și Viorel Lis au petrecut Paștele acasă. Oana a mers la Înviere, însă Viorel a rămas acasă, căci nu se mai poate deplasa decât cu ajutorul scaunului cu rotile. Ajuns la 80 de ani, fostul primar a avut un Paște chinuit, din cauza problemelor mari de sănătate. 

Paște chinuit pentru Viorel Lis! Fostul primar al Capitalei este măcinat de problemele de sănătate tot mai mari, suferințele lui accentuându-se în ultima vreme. 

Prin urmare, Viorel Lis a fost nevoit să-și petreacă Paștele acasă, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Oana a mers, însă,la Înviere singură ca să aducă Lumină acasă și să se roage pentru soțul ei. 

Oana Lis: „Viorel nu a putut nici să muște din ou! I se mișcă și cei trei dinți rămași”

Oana Lis s-a văitat, pe rețelele de socializare, dezvăluind chinurile cu care se confruntă soțul său, în ultima perioadă. Pentru că nu mai are dinți sănătoși cu care să muște, fostul primar nu s-a putut bucura nici măcar de mâncărurile tradiționale, puse pe masa de Paște. Nici măcar un ou roșu nu a putut să guste. 

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți săracul, au început să se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce nici un ou fiert de Paște! Mi-era așa de milă!

Mă gândeam la o proteză mobilă pentru  el, d-aia elastica cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva.... Că am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face”, s-a văitat Oana Lis, pe pagina ei de socializare. 

Oana a pierdut în Săptămâna Mare una dintre cele mai dragi persoane din viața ei

Pentru Oana Lis, Paștele este întotdeauna un prilej de întristare și asta pentru și-a pierdut mama, când avea doar 13 ani, în Săptămâna Mare. De atunci, Oana a rămas cu un gol imens în suflet.

„E o vorbă din bătrâni, cu un ochi plâng, cu un ochi râd. În Săptămâna Patimilor, mama mea a murit acum mulți ani. Nu o să uit niciodată acest lucru și în primul rând, o să mă gândesc să dau ceva de pomană. Cred că nu trebuie să uităm de cei adormiți, cum se spune. 

Să ne ocupăm și de însemnătatea sărbătorilor de Paște și a ceea ce înseamnă din punct de vedere religios. 

Chiar dacă au trecut atâția ani, atunci când îți moare un părinte (la mine mama și tatăl meu nu am avut o relație bună), îți rămâne în suflet această durere imensă peste ani”, a mărturisit aceasta, la o emisiune tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net