Cine este femeia alături de care a fost surprins CRBL, după 3 luni de la divorț: „Am uitat cum funcționează treaba asta, cu burlăcia...”

CRBL a apărut alături de o fostă concurentă de la emisiunea "Casa Iubirii". Este vorba despre Kinga. Fotografia a fost făcută publică de către aceasta, pe pagina ei de Instagram. Kinga are 25 de ani și activează ca antrenor personal, având mai multe medalii obținute la diverse competiții de fitness. 

CRBL Foto: Instagram
CRBL Foto: Instagram

CRBL, fotografie cu Kinga

Kinga, fosta concurentă a primului sezon din emisiunea "Casa Iubirii" a postat, recent, o fotografie în care apare alături de CRBL. Ea și CRBL s-au întâlnit și au făcut un selfie în care blondina apare cu un zâmbet larg pe chip. Chiar Kinga a fost cea care a publicat imaginea cu ea și celebrul cântăreț pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor oamenilor care o urmăresc. 

Kinga și CRBL Foto: Instagram
Kinga și CRBL Foto: Instagram

Ce declara CRBL despre o nouă relație

„Nu știu dacă întrebarea este dacă am pe cineva. Nici nu pot să mă iau după ce a apărut în media. Nu de altceva, dar tot ce a apărut este într-o formă de ambalaj foarte trist… Dar datoria lor (a paparazzilor, n. red.) este să ne alerge, iar a noastră (a celebrităților, n. red.) e să ne pitim. Aș putea să mă pitesc și dacă în seara asta întâlnesc vreo domnișoară aici (la petrecere n.red.) pentru că își bagă toată lumea nasul. Fix acolo unde nu e cazul. E interesant, să știi. Am uitat cum funcționează treaba asta, cu burlăcia. Încerc să mă adaptez situației, și e interesant. Știu să fac cam tot ce poate să facă o femeie. Mama, educatoare fiind, a trebuit să mă învețe totul. Și am învățat cu drag așa că nu mi-e greu să fiu singur", a declarat CRBL pentru Fanatik.ro, luna trecută.

CRBL și Elena au divorțat după 16 ani de căsnicie 

La începutul lunii aprilie, s-a aflat că CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Fanii lor nu se așteptau să ia această decizie, mai ales că au apărut împreună în emisiunea „Power Couple” de la Antena 1, unde au arătat că relația dintre ei e una bună.

Cu toate acestea, într-o declarație comună, ei au anunțat separarea. „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei (n.r. – fiica lor)."

Cine este Kinga, fosta concurentă "Casa Iubirii"

Fosta concurentă de la Kanal D se laudă cu o mulțime de reușite și medalii. Aceasta face fitness și este vice-campioană la Cupa Europeană. „Sunt Kinga și sunt dependentă de sport. Am făcut atletism, haltere și fac fitness. Sunt vice-campioană la Cupa Europeană, dar vreau mai mult, vreau să fiu cea mai bună din lume. Pare că am greșit emisiunea, dar nu e chiar așa. Chiar dacă sunt o luptătoare, o leoaică adevărată, în dragoste n-am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită. Leoaica e printre voi!', a spus tânăra în filmulețul de prezentare.

image
image
image
image
image
image
BeFunky collage (1) jpg
margot robbie profimedia jpg
cub roxana ciuhulescu png
beyonce figura ceara profimedia jpg
Banner Ileana Stana Ionescu
banner Medana Oprea
IMG 3392 png
Banner Cristian Vasiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net