Corina Dănilă, surprinsă la brațul iubitului misterios. Au apărut primele imagini cu cei doi

Corina Dănilă (52 de ani) actrița din celebrul serial „Numai iubirea” a fost mereu discretă atunci când a venit vorba despre viața ei amoroasă. Vedeta a ales să păstreze discreția în privința relației actuale, care ar dura de câțiva ani, iar asta pentru că iubitul ei nu face parte din lumea mondenă.

Corina Dănilă are 52 de ani
Corina Dănilă are 52 de ani

Corina Dănilă, surprinsă la brațul iubitului misterios

De curând, Corina Dănilă și actualul ei partener au fost surprinși de paparazzi Spynews.ro, în timp ce mergeau la teatru. Cei doi au fost un subiect de discuție și în urmă cu 5 ani, atunci când s-a aflat că celebra actriță este într-o relație cu un bărbat care nu este deloc faimos. Se pare că aceștia continuă să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

După cum spuneam, Corina Dănilă și iubitul ei au fost surprinși în timp ce se îndreptau către teatru, iar mai apoi au fost văzuți în apropierea unui bloc din zona Pipera. Ulterior, vedeta este surprinsă cu un buchet de flori pe care îl primește de la partenerul ei, după care cei doi intră în complexul rezidențial.

Aceștia așteaptă în fața scării, timp în care sună la interfon și așteaptă să li se deschidă ușa. La scurt timp, actrița și bărbatul misterios părăsesc complexul și se urcă în mașină, iar pe drum opresc pentru a-și face câteva fotografii. Mai târziu, cuplul este surprins în timp ce își strânge lucrurile din mașină și se îndreaptă către casă.

Corina Dănilă a trecut prin 2 mariaje eșuate

Corina Dănilă este o actriță îndrăgită, însă viața sa privată a fost mereu un mister. Vedeta a trecut prin 2 mariaje eșuate, primul fiind cu Valentin Moraru, prezentatorul TV, însă căsnicia lor s-a încheiat din cauza distanței. La acea vreme, cei doi s-au cunoscut la Pro Tv, unde lucrau împreună.

„L-am cunoscut pe soțul meu la PRO TV. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezinta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el…”, spunea Corina Dănilă în trecut.

Actrița s-a iubit și cu pilotul Norris Măgeanu, cu care în 2004 a rămas însărcinată. Cei doi au o fiică pe nume Rianna, însă nici măcar de dragul fetei nu au reușit să rămână împreună, ajungând la divorț în 2008.

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. 

Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta”, a scris Corina Dănilă în mediul online, de ziua fiicei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Ion Dolănescu
Theo Rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net