Coșmarul de neimaginat prin care a trecut o mare artistă a României: „Soacră-mea mi-a dat foc”

Mioara Lincan, cunoscută interpretă de muzică de petrecere, a povestit recent, într-un interviu acordat emisiunii Vasilicăi Tătaru de la ETNO TV, despre cele mai mari cumpene prin care a trecut în viața ei. Printre cele mai șocante dezvăluiri, artista a relatat un episod traumatizant în care era să fie ucisă de propria soacră.

Mioara Luncan nu a avut o relație bună cu soacra. Foto: arhiva.
Mioara Luncan nu a avut o relație bună cu soacra. Foto: arhiva.

Mioara Lincan, viață de film

Povestea de viață a Mioarei Lincan este una plină de încercări și necazuri, care ar putea cu ușurință să inspire un scenariu de film. Relația dificilă cu mama fostului ei soț, care a decedat la vârsta de 63 de ani, a lăsat urme adânci în sufletul artistei. Deși a trecut prin numeroase întâmplări nefericite, Mioara a reușit să-și mențină echilibrul și să nu se lase copleșită de greutățile vieții.

Mioara Lincan a povestit cum, până la vârsta de 19 ani, a adus pe lume două fiice, fiecare naștere având loc în circumstanțe neobișnuite. Prima fiică s-a născut în timp ce cânta la o nuntă, iar a doua a venit pe lume într-o căruță. Aceste evenimente, deși pline de dificultăți, i-au adus bucurie în suflet, cele două fiice fiind cele mai prețioase comori ale sale.

Relația dificilă cu soacra

Cu toate acestea, relația cu soacra sa a fost una plină de conflicte și situații extreme. În cadrul interviului, Mioara a povestit despre un incident terifiant în care mama fostului ei soț a încercat să-i dea foc. „Soacră-mea a luat sticla de gaz, a aruncat-o pe mine și mi-a dat foc”, a mărturisit artista. Acest act de violență extremă a fost motivat, în parte, de diferențele sociale și economice dintre familiile lor. „Ei erau bogați, noi sărăcuți, și trebuia să mă duc la câmp cu vacile, cu oile”, a explicat Mioara.

În ciuda neînțelegerilor și conflictelor, Mioara Lincan a recunoscut că a învățat multe lucruri bune de la soacra ei. Durele dojeniri primite au ajutat-o să se călească și să facă față mai bine provocărilor vieții. Totuși, rănile fizice și emoționale lăsate de aceste evenimente nu pot fi ușor uitate.

Un alt moment de cumpănă a fost atunci când soacra ei a alungat-o din casă. „Nu aveam voie în bucătăria de vară și găteam cu o lampă de gătit pe sală. M-a dat afară din casă. La 5 dimineața am plecat cu copilul. Soțul a venit după mine la Găești, dacă m-a iubit”, a relatat artista.

Povestea Mioarei Lincan este una de supraviețuire și reziliență. Deși a trecut prin momente de coșmar, a găsit forța interioară să meargă mai departe și să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net