Crina Abrudan, sexy în costum de baie. Vedeta face senzație pe tărâmul milionarilor

Crina Abrudan este o adevărată bombă sexy la 46 de ani! Fosta prezentatoare TV, de la Antena 1, are un trup de invidiat...și nu o spunem noi, ci vorbesc de la sine cele mai recente imagini pe care blondina le-a postat pe contul său de Facebook.

În această perioadă, Crina Abrudan se află într-un sejur de cinci stele în Dubai. Vedeta se relaxează și își bronzează trupul perfect pe tărâmul milionarilor. În cele mai recente imagini publicate de diva noastră din vacanță putem vedea ce trup tras prin inel are, deoarece Crina nu se sfiește să pozeze în costum de baie.

„Rămâi în top! Nu te lași”, „O prințesă în paradis”, „Foarte frumoasă și foarte sexy”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Crina Abrudan le-a primit pe rețelele sociale.

Trup perfet fără sacrificii

Crina Abdrudan se pare că nu face mari eforturi pentru a arăta perfect.

„Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză. Lumea are impresia că mă înfometez sau că mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc şi fast-food. Mă consum mult, alerg mult şi uit să mănânc, am multe activităţi. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat”, spunea Crina Abrudan, pentru Antena Stars.

Crina Abrudan, căsătorită de 16 ani cu fostul fotbalist Gabi Popescu

Crina Abrudan este una dintre cele mai sexy soții de ex-fotbaliști români. Anii nici nu zici că au trecut peste ea. Originară din Oradea, Crina Abrudan a devenit cunoscută ca prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1. Vedeta a renunţat, însă, la pupitrul ştirilor, în anul 2014. În luna iulie 2017, Crina s-a căsătorit cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Naşii lor au fost atunci cunoscutul antrenor Cosmin Olăroiu şi soția lui, Luminiţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net