Cu ce amestec minune își drege Mihai Traistariu vocea în fiecare dimineață! Ajută și la virozele de sezon: „Fac triluri după aceea”

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu a găsit ingredientul natural care face minuni pentru vocea lui, dar și pentru imunitate. Fostul solist de la trupa Valahia ne-a dezvăluit care este amestecul din produse naturale pe care îl înghite în fiecare dimineață, pe stomacul gol! Îl scapă de răcelile de sezon și îi face voce de privighetoare! 

Ce amestec minune înghite Mihai Trăistariu în fiecare dimineață

Mihai Trăistariu a avut, recent, probleme mari cu vocea, dar solistul spune că a găsit ingredientul minune cu ajutorul căruia a reușit să-și recapete glasul de privighetoare. 

Este vorba de miere pe care o consumă în fiecare dimineață, mai ales în sezonul rece, pentru că îl ferește și de răceli.

De câte ori merge prin țară, pe la concerte, Mihai cumpără miere naturală de tei sau salcâm de la producătorii locali.

Artistul a observat, însă, că există un amestec pe bază de miere, care înghițit dimineața la primă oră, pe stomacul gol, face minuni. 

 „Am avut probleme mari cu gâtul și cu vocea la un moment dat, așa că pentru mine mierea e sfântă.

Folosesc un amestec minune. Este vorba de miere, cu usturoi pisat și lămâie, pe care îl înghit în fiecare dimineață. Uneori, mai iau și miere amestecată cu cătină, asta e medicament curat, întărește imunitatea. 

Mă ferește și de răceli, așa nu răcesc niciodată. Bine nu știu dacă e bun și la Covid, dar e bun pentru răceli, gripe de astea de sezon. 

Altfel, mie nu-mi lipsesc mierea, propolisul, fagurii, toate astea din casă. Fac triluri după ce înghit toate astea”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Trăistariu are piesă pentru Eurovision 2025

Recent, Mihai Trăistariu a anunțat că anul acesta va merge cu siguranță la Eurovision pentru că a găsit piesa perfectă. Artistul nu știe, însă, deocamdată dacă va evolua pentru România sau pentru o altă țară. 

„Este vorba despre o piesă de anul trecut! Aveam o piesă de la niște compozitori din Finlanda, era de la producătorii de la Vocea Finlandei. Ei mi-au scris-o de anul trecut și cum România nu a mai ținut eu am rămas cu piesa în sertar.

Practic, e aceeași melodie și mă gândeam s-o înscriu anul acesta. Dar, aștept puțin până în noiembrie pentru că au apărut niște zvonuri pe grupurile de Eurovision că la TVR se va face totuși o ședință undeva prin luna noiembrie. 

Și atunci s-ar putea să se țină la noi. Ar fi culmea! Dacă se țin preselecțiile în România, normal că particip la noi. Sunt dispus să aștept până în noiembrie. 

Dacă nu, atunci trebuie să văd ce țări mai permit și s-o înscriem în altă parte. Nu mai facem ca anul trecut că am ratat un an”, a mai declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea cannes9 jpg
Banner Otilia Bilionera
Banner Andreea și Săndel Bălan
serban pavlu manifest pentru vot jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (39) jpg
Liam Payne, foto Facebook/Lian Payne
baza stanga bella 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net