Mihai Trăistariu a găsit hit-ul pentru Eurovision, dar nu a găsit țara pentru care să concureze! „Nu-l mai ratez ca anul trecut”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu vrea să-și vadă visul cu ochii anul acesta: acela de a câștiga Eurovisionul! Solistul originar din Constanța susține că a găsit piesa perfectă, însă nu știe încă pentru ce țară va concura! Avem toate detaliile reîntoarcerii lui Trăistariu la Eurovision, în exclusivitate pentru Click! 

Mihai Trăistariu este mai hotărât ca niciodată să câștige Eurovisionul, după ce în 2006 el a adus locul patru la Atena pentru România cu piesa „Tornero”, devenită ulterior hit. 

Ani de zile, solistul a căutat piesa perfectă cu care să dea lovitura pe scena reputatului concurs european. Iată că a găsit-o abia anul trecut, însă a ratat la mustață înscrierea ei în competiție. 

Și asta pentru că fostul solist al trupei Valahia a așteptat ca boșii de la TVR să se hotărască dacă mai trimit sau nu o piesă în concursul european. 

Cum, în urmă cu un an, România obținuse 0 puncte marcând astfel cea mai rușinoasă participare de până acum a țării noastre  în competiția Eurovision, șefii din Televiziunea Publică au luat decizia ca țara noastră să nu mai meargă anul trecut la Malmö, în Suedia. 

Prin urmare, Mihai Trăistariu a rămas cu buza umflată și cu piesa la sertar, nefiind timp să se mai înscrie pentru o altă țară. 

Mihai Trăistariu nu vrea să mai rateze Eurovisionul! A găsit piesa perfectă!

Prin urmare, solistul a anunțat că anul acesta va merge cu siguranță cu piesa în cauză la Eurovision. Nu știe, însă, deocamdată dacă va evolua pentru România sau pentru o altă țară. 

„Este vorba despre o piesă de anul trecut! Aveam o piesă de la niște compozitori din Finlanda, era de la producătorii de la Vocea Finlandei.

Ei mi-au scris-o de anul trecut și cum România nu a mai ținut eu am rămas cu piesa în sertar.

Practic e aceeași melodie și mă gândeam s-o înscriu anul acesta. Dar, aștept puțin până în noiembrie pentru că au apărut niște zvonuri pe grupurile de Eurovision că la TVR se va face totuși o ședință undeva prin luna noiembrie. 

Și atunci s-ar putea să se țină la noi. Ar fi culmea! Dacă se țin preselecțiile în România, normal că particip la noi. Sunt dispus să aștept până în noiembrie. 

Dacă nu, atunci trebuie să văd ce țări mai permit și s-o înscriem în altă parte. Nu mai facem ca anul trecut că am ratat un an”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Mihai Trăistariu a încasat milionul de euro cu piesa „Tornero”

În urmă cu 18 ani, Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 4 la ediția din 2006 a concursului Eurovision, desfășurată la Atena ( Grecia), cu piesa „Tornero”, de pe urma căreia solistul mai încasează bani și în prezent.

După Eurovision, străinii i-au acordat lui Mihai mai multe premii: cea mai bună voce masculină (Grecia , Cipru, Malta, Suedia), hitul anului - „Tornero” (Grecia, Malta, Cipru, Suedia, Islanda, Bielorusia, Turcia, Croaţia, Serbia, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova).

Mihai Trăistariu a vorbit recent despre succesul piesei „Tornero”, și a dezvăluit că a avut încasări de peste 1 milion de euro cu melodia devenită ulterior hit în toată Europa. 

„Atunci, am primit peste un milion de euro din difuzarea <<Tornero>>, pentru că a depășit granițele țării, a fost difuzată în 30 de țări. 

Banii s-au împărțit la întreaga echipă. A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri. Și acum mai primesc câte 100 de euro, la ceva vreme”, a dezvăluit artistul, pentru Playtech Știri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
image png
banner Simona Trască
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu prima aparitie in doi dupa zvonul ca divorteaza 1 jpg
Banner Emily Burghelea
Ryan O'Neal jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net