N-am fost la Eurovision, dar avem scandal! Theodor Andrei, făcut praf de jurnalistul TVR, Dorin Chioțea! „Tristul ăsta a făcut România de râs!” Florin Ristei pune și el paie pe foc!

#Exclusiv Click!

Un nou scandal s-a iscat zilele acestea la umbra Eurovision! Deși România nu a mai participat la actuala ediție, jurnalistul TVR Dorin Chioțea l-a făcut praf pe ultimul nostru reprezentant la marea competiție europeană, Theodor Andrei, acuzându-l că a făcut România de râs la ediția de anul trecut. Cei doi își aruncă vorbe grele!

Dorin Chioțea: „L-au trimis pe tristul ăsta ciudat, cu o melodie infectă!”

România nu a mai participat anul acesta la concursul Eurovision, după dezastrul de anul trecut, când țara noastră nu a reușit să se califice în finală. 

România a fost reprezentată atunci în concurs de Theodor Andrei, cu piesa „D.G.T. (Off and on)” care nu a obținut niciun punct, fiind cel mai slab și mai rușinos rezultat din istoria participării României la Eurovision.

Jurnalistul TVR Dorin Chioțea și-a adus aminte anul acesta de Theodor Andrei și l-a făcut praf pe solist într-postare pe rețelele de socializare, unde comentariile au curs în neștire. 

„Anul trecut pe vremea asta, niște mahări posedați de vocația eșecului făceau România de râs la Eurovision trimițându-l pe tristul ăsta ciudat să ne reprezinte cu o melodie infectă. Rezultatul: cea mai proastă clasare posibilă, caz unic în istoria concursului, ZERO puncte din prima!

Avea posibilitatea să facă apel la demnitate și să denunțe neregulile/ greșelile/ impunerile înainte de a se face de râs. Dupa ce a intrat în istorie a mers cu pâra la un podcast. Altfel, să-i dea Domnul noroc, că talent înțeleg de la unii că ar avea cât să șocheze toate posteritatile posibile”, a fost mesajul postat de Dorin Chioțea, pe rețelele de socializare la adresa lui Theodor Andrei. 

Theodor Andrei a luat 0 puncte anul trecut la Eurovision / Sursa: Facebook
Theodor Andrei a luat 0 puncte anul trecut la Eurovision / Sursa: Facebook

Theodor Andrei: „După toate mizeriile pe care mi le-a făcut TVR, vii și tu să comentezi? “

Revoltat din cale afară de afirmațiile jurnalistului TVR, Theodor Andrei a răbufnit și el la adresa acestuia și a instituției pe care o reprezintă. 

„Întrebarea rămâne una singură: cât de ironic este că fix un membru TVR face hate-speech fostului lor reprezentant? Cam cât de penibil să fii? Cam cât de inconștient penal să fii? Sau nu e o pierdere pentru nimeni să pleci din TVR? 

Cât despre părerea mea despre cuvintele dumnealui: tăcerea este de aur. Mulți războinici se arată după luptă, sau nu a fost de ajuns când am spus tot adevărul în podcastul <<Fără Perdea>>, în urma căruia marea majoritate a fanilor Eurovision au aflat ce și cum se mănâncă la Televiziunea Națională?”, a fost replica lui Theodor Andrei.

Fostul nostru reprezentant la Eurovision l-a chemat pe jurnalistul TVR la o dezbatere publică, live, cu argumente. 

„Domnule Chioţea, nu pot să cred că sunt nevoit să explic unui jurnalist logica unui paragraf.

Însă vă propun, dacă atât de eronate sunt ideile mele, faptele dovedite că dumneavoastră sunteți parte din TVR și după toate mizeriile pățite (la fel, cu dovezi și martori) de mine în această colaborare cu dumneavoastră, vă vedeți în postura în care aveți dreptul de a comenta despre mine?!

Haideți să avem o dezbatere live, față în față în care eu să ascult de un jurnalist cu experiență, dar care nu poate înțelege o postare simplă, cu subiect și predicat, iar dumneavoastră să ascultați un biet artist, un 0 barat pe care tot televiziunea dumneavoastră l-a promovat. 

Nu e trist că toate contra-argumentele dumneavoastră sunt doar decizii ale televiziunii si nu ale mele?! Ironic e că și știți deja lucrurile astea și tot încercați să prostiți poporul. Blocați oameni, ștergeți comentarii...ca la grădi, dacă îmi permiteți. 

Vă aștept la o dezbatere, dacă nu vă e teamă să nu va faceți iar de râs. Liniște sufletească vă doresc!”, a mai spus Theodor Andrei.

Dorin Chioțea, alături de designerul Cătălin Botezatu / Sursa: Facebook
Dorin Chioțea, alături de designerul Cătălin Botezatu / Sursa: Facebook

Chioțea : „Domnul Andrei mă amenință voalat că mă dă afară din TVR! E opinia mea: cântă prost și se îmbracă fix ca naiba!”

Conflictul dintre cei doi a escalat în asemenea măsură încât jurnalistul spune că tânarul solist speră, cu acest prilej, să-i clatine scaunul de la Televiziunea Publică, dar nu are șanse. 

„Domnul Theodor Andrei mă amenință voalat că mă dă afară din TVR, după ce v-am amintit zilele trecute că a făcut țara de râs la Eurovision 2023. Îi înțeleg orgoliul de mare muzician cu zero puncte!

Eu nu sunt vreun critic muzical, nu am pregătire în acest sens. Însă, ca persoană fizică am și eu dreptul să-mi dau cu părerea, nu?!

Eu am văzut că anul acesta a câștigat un băiat cu fustiță și mi-am adus aminte că am avut și noi anul trecut unul, tot cu fustiță, care a reușit performanța unică în istoria Eurovisionului să ia 0 puncte!

Nu-l cunosc personal pe acest Theodor Andrei, doar că am și eu dreptul la o opinie. După părerea mea, cântă prost și se îmbracă fix ca naiba! Am înțeles că ar fi in actor bun, o să merg să-i văd una dintre piesele în care joacă. În rest, stă cam prost cu gramatica, din ce am observat în ultimele lui postări.

Nu s-a pus problema să mă dea în judecată, doar bate el acolo voalat niște apropo-uri referitoare la poziția mea în TVR. Și, de ce m-ar da în judecată? Eu mi-am spus părerea ca un simplu cetățean, iar dreptul la liberă exprimare e stipulat în Constituție!

Dimpotrivă, ar trebui să-mi mulțumească! L-am scos de la naftalină și l-am readus în atenția opiniei publice. Cu acest prilej, și-a mai adus lumea aminte și de el”, a declarat Dorin Chioțea, în exclusivitate pentru Click!

Florin Ristei este alături de colegul lui, Theodor Andrei / Sursa: Instagram
Florin Ristei este alături de colegul lui, Theodor Andrei / Sursa: Instagram

Florin Ristei îi ia apărarea lui Theodor Andrei! 

Solistul Florin Ristei a intervenit și el în discuție, luându-i apărarea colegului Theodor Andrei. 

Cu tot respectul, sunteți penibil. Bănuiesc că aveți o super satisfacție când loviți aiurea într-un adolescent care are o pasiune frumoasă, așa-i? Mă întreb cum ați reacționa dacă ați vedea astfel de postări și despre copiii dumneavoastră”, a scris Ristei, pe pagina jurnalistului din mediul on-line, într-un comentariu făcut la adresa lui Dorin Chioțea.

Theodor Andrei, acuzații grave la adresa TVR după Eurovision: „N-am avut voie să comentez nimic”

După rezultatul dezastruos obținut anul trecut la Eurovision, Theodor Andrei a povestit, în cadrul podcastului “Fără Perdea”, că toate deciziile majore, precum și rezultatul final care s-a văzut la TV, au fost luate de „cei cu funcții“ din delegația României.

La acel moment, șeful delegației la Eurovision 2023, Mihai Predescu, a fost chemat la raport în Consiliul de Administrație al TVR, unde a încercat să justifice eșecul răsunător. Pe deplasare s-au cheltuit nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de euro.

„După tot cumulul de idei pe care le-am dezbătut împreună (cu factorii de decizie din delegația TVR – n.r.), conducerea a ridicat în ședință că trebuie să fie cântată în variantă acustică la Eurovision (melodia a avut o variantă acustică în concursul european, foarte diferită de cea din Selecția Națională – n.r.).

Eu nu am fost chemat la această ședință, mama a fost chemată. De fiecare dată când se băga cineva pe ideile mele, eu îmi apăram ideile. I-au zis mamei că piesa trebuie să fie cântată acustic.

Abia apoi am fost chemat eu la o discuție, în care am reușit, cu chiu cu vai, să trag ca piesa să fie jumi-juma (jumătate din melodie acustic, jumătate varianta originală – n.r.).

Este un război foarte mare între delegațiile care pleacă (...) între cine a coordonat delegația României într-un față de alt an, oamenii ăștia se războiesc între ei“, a spus Theodor Andrei, în cadrul podcastului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net