Theodor Andrei va merge din nou la Eurovision? Ce transmite mama sa, Simona: „Nu m-ar mira să...”

Ultima actualizare:

Chiar dacă nu a reușit să obțină un rezultat bun pentru România, anul acesta în semifinala internațională a competiției muzicale Eurovision, Theodor Andrei (18 ani) este foarte încrezător în forâele proprii. Mama sa, Simona Andrei, a povestit ce mai face tânărul.

Theodor Andrei, alături de mama sa, Simona, la Liverpool / foto: arhiva personală
Theodor Andrei, alături de mama sa, Simona, la Liverpool / foto: arhiva personală

Simona Andrei face noi declarații în ceea ce-l privește pe fiul său. Aceasta îl susține în continuare pe fiul său, Theodor Andrei, și mărturisește faptul că el nu se simte înfrânt, în ciuda dezamăgirii de care a avut parte la Eurovision. De asemenea, femeia este de părere că tânărul nu va renunța, și chiar ne-ar putea surprinde cu o nouă prezență la Eurovision.

Theodor Andrei a fost reprezentantul țării noastre în a doua semifinală a Eurovison, cântând piesa „D.G.T. (Off and On)“. Contrar așteptărilor, produsul prezentat nu a avut parte de un real succes. România nu a obținut niciun punct și, mai mult decât atât, momentul lui Theodor Andrei a fost considerat cel mai slab din istorie.

Simona Andrei: „E o lecție nemeritată”

În cadrul unor declarații pe care le-a oferit presei, mama tânărului a mărturisit că soiul de hate venit din partea oamenilor în urma descalificării de la Euvorision l-a afectat pe Theodor Andrei. Simona a menționat, de asemenea, că întreg momentul care s-a văzut la TV nu a fost un produs doar al gândirii fiului ei, ci și al întregii echipe.

„Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. E o lecție nemeritată“, mărturisea Simona Andrei, conform Impact.

Theodor Andrei, de la agonie la extaz!

Theodor Andrei a declarat că s-a simțit dezamăgit de experiența Eurovision / foto: arhiva personală
Theodor Andrei a declarat că s-a simțit dezamăgit de experiența Eurovision / foto: arhiva personală

La scurt timp după descalificare, Theodor Andrei a mărturisit că această experiență i-a lăsat ,,un gust amar” și l-a făcut să se îndoiască de propria persoană.

„Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient... te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta... de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar“, a povestit tânărul, în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

La rândul ei, Simona Andrei a precizat faptul că Theodor Andrei nu se simte înfrânt, dimpotrivă, există șanse să concureze al Eurovision pentru o altă țară europeană.

„Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știu să facă asta. Nu știu, însă, dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană“, a continuat mama tânărului, conform sursei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net