Cu ce bolid circulă Speak prin Capitală! Prețul bijuteriei pe patru roți a artistului este cu multe zerouri

#Exclusiv Click!

Speak (37 de ani), pe numele său din buletin Ștefan Sprianu, este un mare iubitor al bijuteriilor pe patru roți cu mulți cai putere.

Artistul a fost surprins de Paparazzi Click! în trafic, în timp ce se ducea spre casă în bolidul său de lux.  Speak a defilat cu autoturismul său rapid prin cartierul Stejarii și părea extrem de nerăbdător să ajungă  la el acasă.

Despre mașina pe care o conduce acum, Speak nu are decât cuvinte de laudă. Această este un model Hyundai Ioniq 6, iar în funcție de dotări prețul unui astfel de autoturism pornește de la  suma de 45.000 de euro.

"De departe, cea mai tare mașină, raport calitate-preț, la ora actuală de pe piață!", a mărturisit Speak la un moment dat pe pagina sa de Instagram, mândrindu-se nevoie mare cu autoturismul din dotare.

Face bani pe bandă rulantă

Speak este foarte activ în mediul online, are multe proiecte care sunt plătite bine, face muzică, se ocupă de iubita lui, Ștefania, chiar și din postura de manager, și se distrează de minune în cadrul podcastului pe care îl face și împreună cu bunul său prieten, Florin Ristei. Mai nou, lui Speak a început să îi placă foarte mult să joace și tenis, așa că artistul nu duce lipsă de ocupații și hobby-uri care mai de care mai antrenante.

Are o relație de 7 ani cu Ștefania

Speak și Ștefania se iubesc deja de 7 ani și formează un cuplu frumos. Se tachineză, fac sport împreună, fac vloguri haioase și se mai contrazic din când în când dar relația lor este una armonioasă și frumoasă.

Serialul lor cu aventuri din lume, "Aventura, strigați Ura", s-a bucurat de succes și a ajuns pe Netflix. Se mândesc unul cu realizările celuilalt și au reușit să crească profesional împreună. Sunt o adevărată echipă așa că le merge totul ca uns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net