Cu ce traumă a rămas solistul Radu Ille, după ce a lucrat 8 ani ca miner: „Când bubuie artificiile tremur tot, îmi amintesc de exploziile din mină, când lucram sub tone de pământ”. Mesajul-surpriză primit de la Traian Băsescu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Solistul-miner Radu Ille (54 de ani), care a lucrat 8 ani în mina Vulcan, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre muzică, familie, dar și despre perioada grea, în care a lucrat sub tone de pământ. Ne-a dezvăluit și ce compliment i-a făcut Traian Băsescu, fostul președinte al României, după ce a văzut ce succes imens are artistul la public.

„N-aș mai lucra în mină nici pentru toți banii din lume!”

Radu Ille și-a amintit de perioada când era miner, când lucra în condiții extrem de grele și de periculoase, sub tone de pământ, în mina Vulcan:

„N-am cerșit, n-am mințit, am muncit mult, am cunoscut o altă lume, am dus oamenii apoi în mină, să vadă, s-au minunat, pentru că era altceva de ce știau. Am intrat în locuri în care nu mulți nu ar intra, n-aș mai lucra în mină nici pentru toți banii din lume!

Am avut colegi în mină care azi nu mai sunt în viață, puteam fi și eu în locul lor. În mintea mea, atunci aș fi făcut orice în mină, acum nu aș mai putea, nu aș mai avea curajul ăla!”.

„Am fost internat, mi s-au pus tuburi în stomac”

Radu Ille ne-a dezvăluit și cu ce probleme de sănătate grave s-a confruntat, după această experiență:

„Am avut probleme foarte mari și cu sănătatea, am fost internat, mi s-au pus niște tuburi în stomac, credeam că nu mai scap. Iar vertebrele L4 și L5 erau tasate, unite, aveam dureri cumplite. Dar, cu multă credință, cu laser, cu tratamente, cu sport, m-am făcut bine. Azi merg la sală, mă simt ca la 20 de ani, sar și în șpagat, alerg.

Credința mea e foarte mare. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici. Când bubuie artificiile, la evenimentele unde cânt, tremur tot, tresar. Numai eu știu ce simt în acele momente, îmi amintesc de detonările din mină, de acolo, de sub milioane de tone de pământ, unde ne aflam!”, mai spune el, exclusiv pentru Click!

Mesajul-surpriză primit de la Traian Băsescu, fostul președinte al României

Radu Ille ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre un alt episod, trăit la un eveniment, la care fusese invitat și Traian Băsescu. Iată ce mesaj i-a transmis fostul președinte al țării, după succesul înregistrat de solist cu recitalul prezentat publicului:

„Am fost la un eveniment unde mă gândeam să dau și eu mâna cu Traian Băsescu, că tot are așa priză la oameni. Dar, când să încep să cânt, el și-a luat zborul cu elicopterul, așa că mi-a fost tare ciudă. După ce am coborât de pe scenă, oamenii m-au luat în cârcă de bucurie. În timp ce elicopterul încă survola deasupra mulțimii, la un moment dat, primesc un sms, în care mi se spune să sun urgent înapoi.

Sun și mi se zice în telefon: „Se uită domnul președinte din elicopter și întreabă: ”Cine e, măi, acolo, care face o baie de mulțime mai mare decât mine?”. N-am apucat să dau mâna cu Traian Băsescu, nu l-am văzut, dar tare m-a bucurat mesajul lui!”:

Cum se răcorește, vara, în zilele caniculare? Rețeta lui secretă

Celebrul solist de muzică populară ne-a oferit, exclusiv pentru Click!, și reteța lui de suc concentrat din legume și din fructe, vitaminizant și răcoritor, pentru zilele caniculare:

„În fiecare dimineață, pun într-un blender niște apă plată, la temperatura camerei, un praf de sare, frunze de pătrunjel, castravete, tăiat felii, dar și ce mai am verde prin frigider, țelină, broccoli, lăptuci, le blenduiesc, peste care storc o lămâie. Separat, fierb într-un ibric niște ghimbir și oregano. Zeama răcită o torn apoi peste sucul din blender. Este o băutură răcoritoare, care conține Vitamina C”.

E tare mândru de soție și de copii: „Fară familie toate pălesc!”

Radu este tare mândru de soția lui, Nina, și de copiii lor, Radu (18 ani) și Maria (10 ani):

„Am umblat în lumea întreagă, cu muzica, am cântat și pentru președinți de stat, am diplome, am mari performanțe cu muzica. Dar, cea mai mare bucurie pentru mine este familia, fără ea toate acestea pălesc”, ne-a mai spus artistul, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net