Cum a slăbit Andreea Marin 14 kilograme în doar câteva luni. Toate femeile pot face asta: „Aș minți să spun că...”

Ultima actualizare:

Andreea Marin a dezvăluit obiceiul care a ajutat-o să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme! Recent în cadrul unei emisiuni, vedeta a realizat că are nevoie să slăbească abia după ce a observat că are probleme cu respirația. Medicul cardiolog i-a recomandat să ia măsuri neapărat în această privință. Vedeta a apelat la mai multe metode, printre care se numără și sportul! Iată ce face în fiecare zi.

Foto facebook Andreea Marin jpg

Andreea Marin a dezvăluit obiceiul care a ajutat-o să slăbească 

Vedeta a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că nu trece zi fără să alerge pe bandă! Sunt unele zile în care zâna surprizelor aleargă încă de dimineață foarte devreme, dar și zile în care reușește să urce pe banda de alergat abia seara târziu când termină cu toare responsabilitățile. Important însă este faptul că se ține de treabă și că își urmează cu sfințenie acest program. Mai mult decât atât, vedeta a arătat și imagini în care prezintă cum se antrenează pentru a-și motiva fanii și se pare că a și reușit. Mai mulți internauți au lăudat-o pentru determinarea sa și au recunoscut că este un adevărat exemplu.

„Aș minți să spun că-mi place nespus, prefer sporturile de echipă, nu sprintul de unul singur, dar las mofturile deoparte, pentru că timpul nu-mi permite să bat orașul aglomerat, minutele și orele îmi sunt bine drămuite. Important e să mă simt sănătoasă la cei aproape 49 de ani ai mei, să-mi respect corpul și să-l ajut să mențină cele 14 kilograme pierdute în această vară, că tare bine-i fără ele, să fiu în formă și capabilă să am mintea ageră și creativă, și să mă bucur când îi ofer un exemplu bun fiicei mele, mi-a sunat bine să o aud spunând <<Bravo, mami!>> - e ca și când aș fi câștigat o medalie. Dar cel mai bine a fost când am realizat că medicul cardiolog avea dreptate, cel la care am fost îngrijorată de respirația care se poticnea când mi-era lumea mai dragă: <<Slăbiți primele 5 kilograme și o să vă minunați de schimbările din corp. Mai mult, va fi și mai bine!>>

Uneori nici nu realizăm cât ne îngreunăm singuri viața. Luni de zile de muncă asiduă la începutul acestui an au însemnat somn puțin pentru mine, abateri de la orice fel de dietă sănătoasă cu gândul ca voi recupera eu când voi avea vreme, epuizare de numai la sport nu mai reușeam să mă gândesc la finalul zilelor începute mereu pe fugă și mult prea devreme. Dacă ai 6 luni ca astea, e de ajuns să dai tot ritmul de viață peste cap, să acumulezi în greutate fără să îți dai seama - am 1,76m, înălțimea mea păcălește, nu vezi imediat kilogramele în plus, dar asta nu ajută și sănătatea și nici nu poate minți cântarul, iar în oglindă nu ți se pare îngrijorător și nu acționezi la timp uneori, am fost luată de valul vieții și al responsabilităților. Așa că ia aminte și tu: nimic nu e mai important decât să te simți bine și sănătos în pielea ta!”, a spus Andreea Marin pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net